ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ευχάριστα νέα για Πέτγουεϊ

Τα νέα όσον αφορά τον τραυματισμό του Μπρεντ Πέτγουεϊ ήταν ευχάριστα, καθώς οι εξετάσεις έδειξαν πως δεν υπάρχει κάτι σοβαρό. Δεν προπονήθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης, ώστε να ξεκουραστεί.

Η αγωνία στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, σχετικά με το μέγεθος του προβλήματος τραυματισμού του Μπρεντ Πέτγουεϊ, έδωσε τη θέση της στην ανακούφιση. Αυτό γιατί ο Αμερικανός έκανε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως δεν έχει υποστεί μεγάλη ζημιά στον αριστερό ώμο, αν και έχει... θέμα με το συγκεκριμένο μέρος του σώματος αρκετό καιρό.

Έτσι, θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες πέντε μέρες. Αυτό σημαίνει πως δεν θα ταξιδέψει στα Τρίκαλα για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα (02/03, 16:30), ενώ την τελευταία -κυριολεκτικά- στιγμή θα κριθεί και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο. Αυτό που έχει σημασία, ωστόσο, είναι πως θα δώσει κανονικά το 'παρών" απέναντι στην Φενέρμπαχτσε.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Πρίντεζης ξεκουράστηκε. Ο Έλληνας φόργουορντ ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα τις προηγούμενες μέρες, έπαιξε με ένεση απέναντι στην Μάλαγα και θεωρήθηκε σκόπιμο από το τεχνικό επιτελείο των Πειριαωτών να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω ο οργανισμός του ενόψει συνέχειας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ