ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ερυθρόλευκη" η O2 Arena

"Ερυθρόλευκη" η O2 Arena
INTIME SPORTS

Από τον Ολυμπιακό τόνισαν πως οι οπαδοί της ομάδας στην O2 Arena θα ξεπεράσουν τους 2.500, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες που θα έχουν κοντά στους 1.000 φιλάθλους.

Ερυθρόλευκη θα είναι η κερκίδα στην Ο2 Αrena του Λονδίνου, καθώς οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα είναι οι διπλάσιοι σε σχέση με τους αντίστοιχους των άλλων ομάδων που θα λάβουν μέρος στο Final-Four.

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης θα έχουν κοντά στους 1.000 η κάθε μία, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα έχει στην εξέδρα κοντά στα 700 με 800 άτομα, ενώ οι Πειραιώτες είναι σίγουρο πως θα έχουν 2.500 φιλάθλους τους στο γήπεδο.

Όπως γίνεται αντιληπτό οι φίλαθλοι των Πειραιωτών θα κυριαρχήσουν στις εξέδρες, ενώ από τον Ολυμπιακό εξέφρασαν την αισιοδοξία τους πως θα βρεθούν στην 02 Αrena πάνω από τους σίγουρους 2.500, καθώς προσπαθούν να δώσουν το "παρών" στο Final-Four του Λονδίνου και αρκετοί οπαδοί των ερυθρολεύκων που ζουν σε διάφορες πόλεις της Αγγλίας.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Μπαφές, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΝovaΣΠΟΡ FM 94.6", μιλώντας τόσο για τα εισιτήρια, όσο και για την κατάσταση του τραυματία Γιόργκι Σερμαντίνι. Για την προσέλευση του κόσμου στην Ο2 Αrena είπε πως: "Θα έχουμε 2500 κόσμο. Ενδεχομένως να έχουμε και μια αύξηση από Έλληνες του εξωτερικού. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια.

Για την εποχή που ζούμε ο αριθμός αυτός είναι εξαιρετικός. Από όσα μαθαίνουμε δύσκολα οι άλλες ομάδες θα έχουν περισσότερους από 1000 οπαδούς".

Για την πρόκριση της ομάδας στο Final-Four, αλλά και για τον τραυματισμό του Γιόργκι Σερμαντίνι (θλάση) είπε πως: "Δεν φοβήθηκε την πρόκριση. Το γεγονός ότι ο κόουτς είναι εδώ από μόνο του δείχνει το πόσο σωστή δουλειά έχει γίνει στην ομάδα. Θα χρειαστεί 4-5 ημέρες. Νομίζω ότι θα είναι στις 12 επιλογές του προπονητή για τον ημιτελικό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ