ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ερυθρόλευκη" ανασυγκρότηση

"Ερυθρόλευκη" ανασυγκρότηση
INTIME SPORTS

Η πρώτη ήττα φέτος για τον Ολυμπιακό ήρθε, όμως στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο ανασυγκροτούνται, εστιάζοντας πλέον στο πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, γνωρίζοντας την πρώτη του ήττα για τη φετινή χρόνια.

Οι "πράσινοι" παρουσιάστηκαν με μεγαλύτερη θέληση στο παρκέ απέναντι στους Πειραιώτες και έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ματ Λοτζέσκι δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά, ο Τζέιμς Γκιστ "κλείδωσε" τον Βασίλη Σπανούλη, ενώ ο Στράτος Περπέρογλου με τους Πρίντεζης, Πέτγουεϊ να μην αποδίδουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους έδωσε λύσεις στο "4". Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν παράπονα και από τη διαιτησία, όμως αναγνωρίζουν ότι η συνολική εικόνα της ομάδας δεν ήταν εκείνη που θα ήθελαν.

Τα σουτ τριών πόντων ήταν περισσότερα από τα δίποντα (22 έναντι 31), ενώ ο Παναθηναϊκός πήρε 15 ριμπάουντ περισσότερο από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα (42-27). Τα 15 από αυτά ήταν επιθετικά, με τον Στεφάν Λάσμε να μαζεύει 7.

Ο Γιώργος Πρίντεζης μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι όλοι πλέον κοιτάζουν το επόμενο παιχνίδι. Στον Ολυμπιακό δεν σκοπεύουν να σταθούν σε ένα αρνητικό αποτέλεσμα, από την στιγμή που κάποια στιγμή αυτό θα ερχόταν. Επικεντρώνονται, λοιπόν στους δύο άλλους στόχους που υπάρχουν, το πρωτάθλημα και το φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας, εκεί όπου θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν πέρυσι και πρόπερυσι.

Επόμενο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό είναι με τον ΚΑΟΔ στη Δράμα για το πρωτάθλημα και στη συνέχεια όλοι θα επικεντρωθούν στην πρεμιέρα τους στο Top-16 με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε (3/1, 21:30) του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ