ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ερυθρόλευκες" ρουκέτες

"Ερυθρόλευκες" ρουκέτες

Από το 2007 και την απόκτηση του Ιάκωβου Τσακαλίδη αρκετοί είναι οι παίκτες που έχουν αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, έχοντας περάσει από τους Ρόκετς ή το αντίθετο.

Ο Κώστας Παπανικολάου συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους Χιούστον Ρόκετς, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να εύχεται στον παίκτη να πετύχει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Ο Έλληνας αθλητής είναι ο τελευταίος από μία σειρά παικτών, οι οποίοι έχουν φορέσει τη φανέλα των "ερυθρολεύκων" και στη συνέχεια του Χιούστον ή το ανάποδο.

Να έχουν, δηλαδή αγωνιστεί στους Ρόκετς και τα επόμενα χρόνια να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες. Εμείς σας θυμίζουμε ορισμένους... Το 2007 ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Ιάκωβο Τσακαλίδη, ο οποίος από τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους αγωνιζόταν στο Χιούστον, έχοντας 13 συμμετοχές (2,3π. και 2,1 ριμπ.).

Ακολούθησε ο Πάτρικ Μπέβερλι που παρότι δεν έμεινε στο Λιμάνι μερικούς μήνες κατάφερε χρόνια αργότερα να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ρόκετς (7 Ιανουαρίου). Από το Χιούστον πέρασε και ο Βον Ουέιφερ, πριν φορέσει τη φανέλα των "ερυθρολεύκων". Επίσης, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης έχει παίξει στο ΝΒΑ με τους Ρόκετς τη σεζόν 2006-07. Από εκεί και πέρα, ο σύλλογος του ΝΒΑ την περασμένη αγωνιστική περίοδο απέκτησε τον Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος είχε κατακτήσει την Euroleague με τον Ολυμπιακό το 2012, ενώ στην ομάδα έχει αγωνιστεί και ο Τζος Πάουελ, επίσης πρωταθλητής Ευρώπης με τους Πειραιώτες το 2012.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ