ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι
INTIME SPORTS

Όπως ανακοίνωσε επισήμως η ΚΑΕ Ολυμπιακός, όντως ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και ρήξη έξω μηνίσκου

Δυστυχώς, οι φόβοι για τη σοβαρότητα της κατάστασης του Παναγιώτη Βασιλόπουλου, καθώς οι συμπληρωματικές εξετάσεις έδειξαν αυτό που απεύχονταν όλοι: ότι δηλαδή ο Έλληνας φόργουορντ έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και ρήξη έξω μηνίσκου.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα περάσει και πάλι την πόρτα του χειρουργείου (σε διάστημα μερικών μηνών) ενώ ο χρόνος αποθεραπείας υπολογίζεται σε έξι με εννιά μήνες σε αυτές τις περιπτώσεις.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα είναι έτοιμος στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, ενώ οι ιθύνοντες της ΚΑΕ Ολυμπιακός ευχήθηκαν στον 26χρονο πάουερ φόργουορντ καλή ανάρρωση.

Αναλυτικά, η επίσημη ανακοίνωση των "ερυθρολεύκων": "Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι η διάγνωση του ιατρού της ομάδας για τον τραυματισμό του Παναγιώτη Βασιλόπουλου στο δεξί γόνατο είναι: Ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και ρήξη έξω μηνίσκου. Ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται σε διάσημα έξι με εννιά μήνες.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εύχεται στον Παναγιώτη καλή ανάρρωση και επιτυχημένη επανένταξη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας".

Για τρίτη φορά μπαμπάς ο Ράσο

Ως γνωστόν, η ζωή έχει δύο όψεις... Την ίδια ώρα λοιπόν που ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος έχει κάθε λόγο να τα βάζει με την τύχη του, ο Ράσο Νεστέροβιτς αισθάνεται τυχερός καθώς την Δευτέρα το πρωί η σύζυγός του Μάγια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η μικρούλα είναι το πέμπτο μέλος της οικογένειας Νεστέροβιτς η οποία απαρτίζεται πλέον από τρία παιδάκια που συμπληρώνουν την ευτυχία του Ράσο και της Νάντιας Νεστέροβιτς.

Τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια για το ματς του Κυπέλλου Ελλάδας τέθηκαν στη διάθεση του κοινού. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Η διάθεση των εισιτηρίων για τον Αγώνα με τον ΠΑΟΚ της Τετάρτης 09/02/2011 και ώρα 17:00 θα γίνεται από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ τις ακόλουθες ημέρες και ώρες: Τρίτη 08/02/2011 (από τις 10:00 μέχρι 18:00), Τετάρτη 09/02/2011 (από τις 10:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα)

Η διάθεση των εισιτηρίων που θα δοθούν μέσω της CITIBANK και του ΙΝΤΕΡΝΕΤ θα αρχίσει την Δευτέρα 07/02/2011.

Η παραλαβή των εισιτηρίων που έχουν δοθεί μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ της CITIBANK θα γίνει από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως και την έναρξη του αγώνα. Απαραίτητη για την παραλαβή των ως άνω εισιτηρίων είναι η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας. Τιμές: 10€ - 20€".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ