ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιβεβαιώνει την πρόταση της ΤΣΣΚΑ για Τεόντοσιτς

Επιβεβαιώνει την πρόταση της ΤΣΣΚΑ για Τεόντοσιτς
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός επιβεβαιώνει την επίσημη πρόταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Μίλος Τεόντοσιτς και πλέον έχει μία εβδομάδα για να την ισοφαρίσει ή να τον αφήσει ελεύθερο

Η είδηση ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θέλει τον Μίλος Τεόντοσιτς επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον Ολυμπιακό ο οποίος παραδέχτηκε ότι έφτασε στα γραφεία της ομάδας επίσημη πρόταση για τον Σέρβο γκαρντ.

Ο τελευταίος έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο, ωστόσο υπάρχει ρήτρα που του επιτρέπει να φύγει αν η ομάδα που θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της δώσει το ποσό του 1,3 εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό.

Κι ενώ δεν περίμενε κανείς ότι θα βρισκόταν ομάδα που θα κάλυπτε αυτό το μπάι άουτ, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε την έκπληξη και χτύπησε επισήμως την πόρτα του Ολυμπιακού.

Οι ιθύνοντες της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ έχουν μία εβδομάδα για να... ισοφαρίσουν την προσφορά στον παίκτη και να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους και τη νέα σεζόν. Διαφορετικά ο Τεόντοσιτς θα πάρει το δρόμο για την Ρωσία και μάλιστα κερδίζοντας σχεδόν τα τριπλάσια απ' ότι θα έπαιρνε στον Ολυμπιακό.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δείχνει διατεθειμένη να του προσφέρει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο που θα ανέρχεται στα δύο εκατομμύρια ευρώ για τον επόμενο χρόνο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ