ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστροφή στο ΣΕΦ, δεν έχει ξεκινήσει τρέξιμο ο Λοτζέσκι

Επιστροφή στο ΣΕΦ, δεν έχει ξεκινήσει τρέξιμο ο Λοτζέσκι

Ύστερα από το διήμερο ρεπό, η ομάδα του Ολυμπιακού επέστρεψε στο ΣΕΦ, ξεκινώντας την προετοιμασία της για το ματς κόντρα στον Άρη, για τα playoffs του πρωταθλήματος. Εκτός ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος ακόμη δεν έχει ξεκινήσει τρέξιμο.

Μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στους παίκτες του, με τους Πειραιώτες να παίρνουν πολύτιμες ανάσες και να ξεκουράζονται ύστερα από την ψυχοφθόρο σειρά των playoffs κόντρα στην Αναντολού Εφές, κατακτώντας τελικά την πρόκριση για το Final Four της Κωνσταντινούπολης, οι "ερυθρόλευκοι" επέστρεψαν στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας, με τους Πειραιώτες την Τετάρτη 10η Μαΐου (19:00) να αντιμετωπίζουν στο ΣΕΦ τον Άρη, για τα playoffs (ημιτελικά) της Stoiximan.gr Basket League. Οι "ερυθρόλευκοι" προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς και από το Σάββατο θα αυξήσουν την ένταση.

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του. Ο Αμερικανός σουτέρ κάνει ατομικό πρόγραμμα, αλλά ακόμη δεν έχει ξεκινήσει τρέξιμο. Είναι δεδομένο πως δεν θα παίξει κόντρα στον Άρη στο ΣΕΦ και κάνει προσπάθεια ώστε να καταφέρει να δώσει το "παρών" στο Final Four της Κωνσταντινούπολης. Ο Αμερικανός σουτέρ παραμένει εκτός δράσης εδώ και περίπου 40 μέρες (τραυματίστηκε στις 24 Μαρτίου κόντρα στην Ρεάλ) και δεν κατάφερε να βοηθήσει τους "ερυθρόλευκους" στην σειρά απέναντι στην Εφές.

Στον τραυματισμό του, ο Ματ Λοτζέσκι απέφυγε την ρήξη τένοντα, που ήταν το χειρότερο σενάριο και υπέστη ρήξη υποκνημηδίου μυός στον τένοντα του αριστερού του ποδιού. Τόσο ο παίκτης, όσο και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, δεν θέλουν να βιαστούν με την περίπτωση του. Στόχος να επιστρέψει ο παίκτης στην αγωνιστική δράση όντας 100% υγιής.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ