ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστρέφει στην Αθήνα για souvlaki o Γιανγκ

Επιστρέφει στην Αθήνα για souvlaki o Γιανγκ

Ο Πάτρικ Γιανγκ εγχειρίστηκε με επιτυχία στις ΗΠΑ στο γόνατο, ξεκίνησε αποθεραπεία, την οποία και θα την ολοκληρώσει στην Ελλάδα. Ο Αμερικανός επιστρέφει στην Αθήνα, έχοντας πεθυμήσει το souvlaki.

Ύστερα από την ρήξη χιαστών που υπέστη ο Πάτρικ Γιανγκ στο γόνατο, ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού, στις 22 Νοεμβρίου, αναχώρησε για τις ΗΠΑ. Εκεί έκανε και την επέμβαση από έναν συμπατριώτη του ορθοπεδικό, ο οποίος έχει εξειδίκευση και μεγάλη εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα . Το χειρουργείο ήταν πετυχημένο.

Ο Αμερικανός σέντερ στη συνέχεια ξεκίνησε το πρόγραμμα της αποθεραπείας του και παρέμεινε στην πατρίδα του για περίπου 1,5 μήνα. Πλέον, θα συνεχίσει το πρόγραμμα του στην Ελλάδα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ο Πάτρικ Γιανγκ, ύστερα και από σχετικό μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, μπαίνει στο αεροπλάνο και επιστρέφει στην Αθήνα!

Ο άτυχος σέντερ, ο οποίος βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση μέχρι πριν να τραυματιστεί, θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και ζητούμενο για εκείνον είναι να καταφέρει να επιστρέψει γερός, δυνατός και υγιής. Στο μήνυμα του στο twitter εξέφρασε και την λατρεία του για τις ελληνικές γεύσεις, έχοντας πεθυμήσει το σουβλάκι: "Back to Athens in a few hours. Going to throw down some nice souvlaki when I land".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ