ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστρέφει με Χίμκι ή Άρη ο Σπανούλης

Επιστρέφει με Χίμκι ή Άρη ο Σπανούλης

Ο Βασίλης Σπανούλης μετράει αντίστροφα. Έμεινε εκτός μάχης με την Μακάμπι και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση κόντρα στην Χίμκι την Πέμπτη (26/10) στο ΣΕΦ.

Η τελευταία συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη με τον Ολυμπιακό στην τρέχουσα σεζόν ήταν στις 4 Οκτωβρίου στην Λάρισα για το Κύπελλο, όταν και οι Πειραιώτες νίκησαν-απέκλεισαν τον Γυμναστικό (97-67). Από τότε, ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" έχει τεθεί εκτός αγωνιστικής δράσης, απουσιάζοντας από 6 παιχνίδια της ομάδας (Παναθηναϊκό, Κύμη, Τρίκαλα στο πρωτάθλημα, Μπασκόνια, Μάλαγα, Μακάμπι στην EuroLeague).

Ο Βασίλης Σπανούλης τις τελευταίες εβδομάδες ταλαιπωρείται με ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο. Η γνωμάτευση αναφέρει "οστεοχονδρίτιδα του κνημιαίου κυρτώματος" και οι ενοχλήσεις εμφανίζονται κατά την διάρκεια τρεξίματος και άλματος. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, τις προηγούμενες μέρες, όταν δοκίμαζε να τρέξει, οι ενοχλήσεις έκαναν την εμφάνιση τους και για αυτόν τον λόγο τόσο η ομάδα, όσο και ο ίδιος, αποφάσισαν να μην ρισκάρουν (όπως συνέβη άλλες φορές στο παρελθόν), ώστε ο αθλητής να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση όταν θα είναι 100% έτοιμος.

Η ομάδα του Ολυμπιακού ταξίδεψε στο Τελ Αβίβ χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" θα κάνει προσπάθεια να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, είτε στο παιχνίδι της Πέμπτης (26/10) κόντρα στην Χίμκι στο ΣΕΦ, είτε στην αναμέτρηση της Κυριακής (29/10) απέναντι στον Άρη στην Θεσσαλονίκη. Θα συνεχίσει την ατομική του προπόνηση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, κάνοντας ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ