ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επέστρεψε ο Τεόντοσιτς

Επέστρεψε ο Τεόντοσιτς
INTIME SPORTS

Στην προπόνηση του Ολυμπιακού επέστρεψε ο Μίλος Τεόντοσιτς ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στο κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανελλήνιο. Ενοχλήσεις στη μέση για Έρτσεγκ

Ο Σέρβος γκαρντ των "ερυθρολεύκων" που δεν αγωνίστηκε για να προφυλαχθεί εν όψει του τελικού με τον Παναθηναϊκού που ακολουθεί, επέστρεψε τη Δευτέρα το βράδυ στις προπονήσεις της ομάδας.

Τη θέση του Τεόντοσιτς πάντως φαίνεται πως πήρε ο Ζόραν Έρτσεγκ ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση και για προληπτικούς λόγους αποφασίστηκε να μείνει εκτός προπόνησης. Πάντως, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στην πρόβα τζενεράλε του τελικού με αντίπαλο την Ζαλγκίρις.

Ο αγώνας της Πέμπτης με τους Λιθουανούς στο ΣΕΦ θα έχει το χαρακτήρα της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας για τους "ερυθρολεύκους", οι οποίοι όπως και στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, περιμένουν τις εξελίξεις σχετικά με τον τελικό του Κυπέλλου.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως την Τρίτη έχει προγραμματιστεί νέα σύσκεψη στην οποία θα συζητηθεί εκ νέου το θέμα με τους μαθητές. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι στον Ολυμπιακό ούτε να σκέφτονται δεν θέλουν το ενδεχόμενο αναβολής της αναμέτρησης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ