ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επέστρεψε ο Πρίντεζης μετά από ένα μήνα

Επέστρεψε ο Πρίντεζης μετά από ένα μήνα

Ο Γιώργος Πρίντεζης ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα για πρώτη φορά έπειτα από σχεδόν ένα μήνα ενώ ο Ντι Τζέι Στρόμπερι γυμνάστηκε κανονικά μετά τον χθεσινό (27/4) τραυματισμό του στον αντίχειρα του αριστερού χεριού.

Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν συμμετείχε το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, ακολουθώντας αποθεραπεία καθώς ταλαιπωρήθηκε από πελματιαία απονευρωσίτιδα στο αριστερό πόδι.

Ο διεθνής φόργουορντ επέστρεψε σήμερα (28/4) στις προπονήσεις του Ολυμπιακού έπειτα από σχεδόν ένα μήνα! Ο "Πριντ" ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και σταδιακά θα μπει και πάλι στην ομάδα. Έτσι οι Πειραιώτες θα είναι απόλυτα υγιείς σαν σύνολο, δίχως προβλήματα και απουσίες, ώστε να διεκδικήσουν τον στόχο τους, αξιοποιώντας στην πράξη το πλεονέκτημα έδρας, αρχής γενομένης από τις προσεχείς αναμετρήσεις με την ΑΕΚ, στην ημιτελική σειρά των playoffs.

Ο "Πριντ" αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο ματς με τη Χίμκι, στις 31 Μαρτίου. Έκτοτε παρέμενε εκτός λόγω του προβλήματος στο πέλμα και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Κατά τα άλλα ο Ντι Τζέι Στρόμπερι, ο οποίος χτύπησε χθες στον αντίχειρα του αριστερού χεριού και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία ωστόσο βγήκε "καθαρή", γυμνάστηκε κανονικά δίχως να νιώσει ενοχλήσεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ