ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελληνιάδης: "'Είχαν μεγάλα όνειρα..."

Ελληνιάδης: "'Είχαν μεγάλα όνειρα..."
INTIME SPORTS

Ο μάνατζερ του Αμαρουσίου, Σταύρος Ελληνιάδης μίλησε για την εποχή προ Αγγελόπουλων στον Ολυμπιακό, αλλά και για την αποχώρηση τους από την διοίκηση της ΚΑΕ.

Ο Σταύρος Ελληνιάδης μίλησε στον "Sentra 103,3", λέγοντας αρχικά: " Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι επειδή ο κ. Κόκκαλης είχε αποχωρήσει από το μπάσκετ".

Έπειτα ανέφερε: " Περάσαμε ένα διάστημα πάρα πολύ δύσκολο και τραγικό. Δεν είχαμε χρήματα ούτε για τα νερά της προπόνησης, εγώ και ο Τόμιτς τα αγοράζαμε. Δεν θέλουμε ο Ολυμπιακός να γυρίσει σ' αυτές τις καταστάσεις. Έχω περάσει τα πέτρινα χρόνια του Ολυμπιακού. Είναι μια ομάδα που πρέπει να πρωταγωνιστεί".

Για την παρουσία των αδελφών Αγγελόπουλων όλα αυτά τα χρόνια στον Ολυμπιακό: " Οι Αγγελόπουλοι έδειξαν πως αγαπάνε το μπάσκετ. Αναλογικά με τα χρήματα που δαπανήθηκαν οι επιτυχίες θα έπρεπε να είναι περισσότερες, αλλά πολλές φορές δεν παίζουν ρόλο τα χρήματα. Από την αρχή ήθελαν να φτάσουν στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είχαν μεγάλα όνειρα για τον Ολυμπιακό.

Σπατάλησαν πολύ χρόνο και χρήμα γι' αυτό. Είμαι στεναχωρημένος από αυτή την αποχώρηση για το μπάσκετ. Το ίδιο θα συνέβαινε και με την αποχώρηση των Γιαννακόπουλων. Αυτοί οι άνθρωποι σπαταλούν χρόνο και χρήμα, χωρίς να περιμένουν τίποτα.

Το ποδόσφαιρο έχει έσοδα σε αντίθεση με το μπάσκετ. Είναι ζήτημα οι Αγγελόπουλοι να έχουν πάρει πίσω το ¼ των χρημάτων που έχουν διαθέσει ως τώρα. Είναι ότι χειρότερο για το μπάσκετ η αποχώρηση αυτή και οι αντιδράσεις στο χώρο του αθλήματος είναι αλυσιδωτές".

Για το σενάριο πως η αποχώρηση είναι επικοινωνιακό τρικ: " Δεν νομίζω πως είναι επικοινωνιακό τρικ. Η πορεία τους έδειξε πως είναι σοβαροί άνθρωποι. Εγκαταλείπουν τα όνειρα τους στη μέση και δεν ξέρω τον λόγο. Είναι κρίμα γιατί έχουν βάλει τις βάσεις και το μέλλον τους ανήκει".

Για την διαιτησία και αν έχει αδικηθεί ο Ολυμπιακός απ' αυτήν: " Ο Ολυμπιακός αδικήθηκε αρκετές φορές. Δεν είναι όμως λόγος αυτός να αποχωρήσεις, σύμφωνα με τη δική μου άποψη. Όλοι στον Πειραιά θεωρούν πως θα αδικηθούν. Υπάρχει αυτή η νοοτροπία που μπαίνει στο μυαλό. Έπαιξαν ρόλο οι εφημερίδες και ο περίγυρος.

Ο Τσίλντρες σε αγώνα Μαρούσι - Ολυμπιακός ήρθε στον πάγκο και μου είπε πόσα έχετε δώσει στους διαιτητές. Είναι πολύ κακό αυτό να νομίζουμε πως μονίμως είμαστε αδικημένοι. Στο τελευταίο ντέρμπι “αιωνίων” που ήμουν στον Ολυμπιακό είχα πει πως είχαμε μια καλή διαιτησία".

Για τους πιθανούς λόγους αποχώρησης των ιδιοκτητών των Πειραιωτών: " Είναι μια οικογένεια κόσμημα στην Ελληνική κοινωνία. Να βάζεις χρήματα και να τα ακούς κιόλας επειδή δεν ήρθε το αποτέλεσμα. Έχουν παίξει ρόλο η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και τα σχόλια. Το κίνητρο τους είναι η αγάπη για τον Ολυμπιακό και το μπάσκετ. Θέλουν να υπάρχει ήσυχη ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Δεν τους αρέσουν οι φασαρίες και όσα σχετίζονται με τις συνθήκες ενός αγώνα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ