ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός τουλάχιστον για 20 μέρες ο Μιλουτίνοβ

Εκτός τουλάχιστον για 20 μέρες ο Μιλουτίνοβ
EUROKINISSI

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ θα παραμείνει στα... πιτς τουλάχιστον για 20 ημέρες, ενώ απουσία από την προπόνηση της Κυριακής (29/4) του Ολυμπιακού πήραν και οι Βασίλης Σπανούλης - Γιώργος Πρίντεζης.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αντάμωσαν την Κυριακή (29/4) στο ΣΕΦ, όπου και άρχισαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (5/5) για την 24η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Τα προβλήματα τραυματισμών, όμως, συνεχίζονται για τους "ερυθρόλευκους", καθώς εκτός της προπόνησης της Κυριακής (29/4) έμειναν οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης και Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Ο Σέρβος σέντερ στο Game 4 με την Ζάλγκιρις υπέστη βαρύ διάστρεμμα και οστικό οίδημα και θα χρειαστεί να παραμείνει στα "πιτς" για περισσότερες από 20 ήμερες μέχρι να τεθεί και πάλι στην διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Ο Σέρβος σέντερ θα απουσιάσει από τα τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας της Stoiximan.gr Basket League, ενώ εκτός της προπόνησης της Κυριακής (29/4) έμειναν και οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση και δεν γυμνάστηκε, ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης έχει τεθεί νοκ άουτ λόγω της πληγής ανάμεσα στα δάχτυλα του ποδιού έπειτα από την επέμβαση αφαίρεσης τύλων που υποβλήθηκε και οι "ερυθρόλευκοι" θα παρακολουθούν καθημερινά την κατάστασή του. Οι Κώστας Παπανικολάου και Κιμ Τιλί προπονήθηκαν παρά τις ενοχλήσεις που νιώθουν στα γόνατα, ενώ το ίδιο έπραξε και ο Γιώργος Μπόγρης. Τέλος ο Γιάνις Στρέλνιεκς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του προπονητή του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ