ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εξελίξεις με τον Κάιλ Χάινς μέσω Ραζνάτοβιτς

Εξελίξεις με τον Κάιλ Χάινς μέσω Ραζνάτοβιτς
INTIME SPORTS

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς -μέσω Twitter- ενημέρωσε ότι ο Κάιλ Χάινς δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του στον Ολυμπιακό καταθέτοντας τα απαραίτητο έγγραφο. Τι σημαίνει, όμως, όλο αυτό;

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον έμπειρο ατζέντη ο Αμερικανός σέντερ δεν ενεργοποίησε την οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του για την τρίτη του χρονιά στο Λιμάνι, καταθέτοντας τα απαραίτητα έγγραφα για να ξεκινήσει αυτή η διαδικασία.

Αυτό, βέβαια, ήταν κάτι αναμενόμενο, αφού ήδη ο παίκτης και η ομάδα βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές. Οπότε το πρώτο βήμα ήταν να "αρνηθεί" την οψιόν που είχε στο συμβόλαιο του και θα τον κρατούσε στους "ερυθρολεύκους" με αποδοχές ελαφρώς μεγαλύτερες με τις φετινές.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, όμως, ο Χάινς συζητά με τους αδερφούς Αγγελόπουλος για σχεδόν τριπλάσια χρήματα, ενώ σε αυτά τα επίπεδα κυμαίνονται κι οι άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του, με αυτή της ΤΣΣΚΑ να ξεχωρίζει.

Το σίριαλ, πάντως, μπαίνει στην τελική του ευθεία με τον Αμερικανό σέντερ να αναμένεται να απαντήσει οριστικά στους Πειραιώτες τις επόμενες ημέρες.

Στο μεταξύ δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμέη να προσφέρει 2.6 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για να δελεάσει τον Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο παρομοιάζει με τον... μπασκετικό Νεϊμάρ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ