ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό με την ΚΕΔ

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό με την ΚΕΔ
EUROKINISSI SPORTS

Στον Ολυμπιακό είναι έξαλλοι με την ΚΕΔ, καθώς όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε η τριάδα του ημιτελικού, αλλά επιβραβεύτηκε κιόλας με ορισμό. Οι διάλογοι, με τον Χρήστο Σταυρόπουλο να δίνει το "παρών".

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός πήγε στην κλήρωση των διαιτητών ενόψει της ερχόμενος αγωνιστικής στο πρωτάθλημα, έχοντας για εκπρόσωπο της τον Γενικό Διευθυντή της, Χρήστο Σταυρόπουλο. Πριν την έναρξη, ζήτησε να γίνει συζήτηση για την διαιτησία του ημιτελικού στο ΣΕΦ κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τους ανθρώπους της ΚΕΔ να ζητούν να πραγματοποιηθεί η κουβέντα μετά το τέλος της κλήρωσης, όπως και συνέβη.

Κατά την διάρκεια της κλήρωσης, ορίστηκε ο διαιτητής Μάνος στην αναμέτρηση Προμηθέας – Παναθηναϊκός, ο οποίος ήταν στον ημιτελικό στο Κύπελλο. Ο Χρήστος Σταυρόπουλος εξοργίστηκε με το γεγονός, βλέποντας την ΚΕΔ -ουσιαστικά- να επιβραβεύει την παρουσία του συγκεκριμένου ρέφερι.

Ο Γενικός Διευθυντής των “ερυθρολεύκων” ακολούθως είπε τα εξής στην ΚΕΔ: “Δεν έχετε όρια, είναι δυνατόν; Αντί να τιμωρήσετε τον Μάνο για την διαιτησία του στον ημιτελικό, εσείς τον επιβραβεύετε, ορίζοντας τον μάλιστα και σε παιχνίδι του Παναθηναϊκού;”.

Μετά το τέλος της κλήρωσης των διαιτητών, στην αίθουσα έμειναν μόνο οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για να συζητήσουν για το θέμα της διαιτησίας στο Κύπελλο. Ο Χρήστος Σταυρόπουλος ρωτά τον Στέλιο Συμεωνίδη: “ Το είδατε το ματς του Κυπέλλου;”. Το μέλος της ΚΕΔ του απάντησε με δόση ειρωνίας πως “όχι”. Ακολούθως ο εκπρόσωπος των “ερυθρολεύκων” του απαντά “για αυτό σας έφερε ένα DVD με το παιχνίδι για να το δείτε, με τα λάθη των διαιτητών”.

Ακολούθως, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, σχολίασε στον Χρήστο Σταυρόπουλο: “Aν είναι έτσι, να φέρναμε και εμείς DVD”, με τον Γενικό Διευθυντή των πρωταθλητών Ελλάδας να του απαντά πως “μα εσείς δεν έχετε να πείτε κάτι, μόνο δύο φάσεις έχετε. Εμείς έχουμεπάρα πολλές στις οποίες αδικηθήκαμε”.

Σε γενικές γραμμές, τα μέλη της ΚΕΔ χαρακτήρισαν την διαιτησία των Σχινά, Μάνου και Καρακατσούνη στον ημιτελικό Κυπέλλου στο ΣΕΦ ως αρκετά καλή, γεγονός που έκανε έξαλλους τους Πειραιώτες, ενώ όταν τέθηκε ερώτημα για την ξεκάθαρη φάση με τον Μάντζαρη στα 70'' πριν το τέλος του αγώνα, όταν ενώ έκλεψε καθαρά την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, χρεώθηκε με φάουλ πάνω στον Ρίβερς, η ΚΕΔ τόνισε πως αν δεν δινόταν το φάουλ, τότε θα φώναζε ο Παναθηναϊκός, καθώς η φάση είναι αμφισβητούμενη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ