ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό με την διαιτησία του ημιτελικού

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Στον Ολυμπιακό είναι ενοχλημένοι με την διαιτησία του ημιτελικού και "βράζουν" ειδικά με την φάση στην οποία ο Καρακατσούνης χρέωσε με φάουλ τον Μάντζαρη, ενώ έκλεψε καθαρά την μπάλα στον Ρίβερς.

Στον Ολυμπιακό είναι έξαλλοι με την διαιτησία του ημιτελικού στο Κύπελλο κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και την θεωρούν κατώτερη των περιστάσεων, καθώς εκτιμούν πως οι ρέφερι (Σχινάς, Καρακατσούνης, Μάνος) αναλώθηκαν σε αρκετές λανθασμένες αποφάσεις, από την αρχή έως και το τέλος της αναμέτρησης.

Οι Πειραιώτες "βράζουν" ειδικά με την φάση στα 68'' πριν το τέλος της αναμέτρησης. Με το σκορ στο 65-70, ο Βαγγέλης Μάντζαρης έκλεψε πεντακάθαρα την μπάλα από τον Κέι Σι Ρίβερς, ο Ματ Λοτζέσκι ακολούθως έγινε κάτοχος της, ο Ολυμπιακός είχε επίθεση να εκδηλώσει για να μειώσει στο σκορ, αλλά ο διαιτητής Καρακατσούνης χρέωσε με φάουλ τον πλέι-μέικερ του Ολυμπιακού, γεγονός που "τρέλανε" τους παίκτες και τους προπονητές των "ερυθρολεύκων".

Ακολούθως, η κατοχή παρέμεινε στον Παναθηναϊκό και ο Νικ Καλάθης με δίποντο διαμόρφωσε το 65-72, ένα σουτ το οποίο ουσιαστικά "σφράγισε" την νίκη για τους "πράσινους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ