ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκκρεμεί η (πιο σημαντική) απόφαση

Εκκρεμεί η (πιο σημαντική) απόφαση
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραμένει κοντά στον Ολυμπιακό, αλλά αυτό που έχει σημασία, είναι τι θα αποφασίσουν οι Αγγελόπουλοι, που έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο θέμα του προπονητή των πρωταθλητών Ευρώπης.

Άλλη μια μέρα πέρασε και η θέση προπονητή στον Ολυμπιακό παραμένει άδεια, παρότι από χθες, Δευτέρα, υπάρχει ατμόσφαιρα που “φέρνει” τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον Πειραιά.

Κι αυτό γιατί ανάμεσα στις δύο πλευρές, της διοίκησης της ΚΑΕ και του 47χρονου προπονητή, υπήρξε σύμπλευση στην επαφή τους και υπάρχει επίσης αμοιβαία εκτίμηση, η οποία, βέβαια, μένει να γίνει και εμπιστοσύνη (από την πλευρά των Αγγελόπουλων) για να προχωρήσει το θέμα και να τελειώσει η υπόθεση “ανεύρεση προπονητή”.

Η ταύτιση απόψεων και κυρίως φιλοσοφίας είναι κάτι που φάνηκε ανάμεσα στις δύο μεριές, στοιχεία πολύ σημαντικά όχι μόνο για τον Μπαρτζώκα, αλλά για οποιονδήποτε προπονητή κληθεί να κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν προπονητή για να μπουν σε τροχιά σταθερότητας και ανάπτυξης, βασίζοντας το πλάνο στις επιτυχίες του 2012.

Την Τρίτη, ωστόσο δεν υπήρξε κάποια συγκεκριμένη ή ιδιαίτερη εξέλιξη και είναι σαφές (και λογικό επίσης) ότι τον τελευταίο λόγο θα έχουν ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι εδώ και επτά χρόνια είναι αυτοί, και κανένας άλλος, που παίρνουν τις αποφάσεις για την ομάδα του Ολυμπιακού, μέσα από τις οποίες οδήγησαν τους ερυθρόλευκους στην κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας.

Στο μεταξύ, πάντως, το όνομα του Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς μπήκε κι αυτό στο “παιχνίδι”, με τον Σέρβο να συμπληρώνει τη λίστα των υποψηφίων, όπως τον Κρις Φλέμινγκ ο οποίος παραμένει στα υπ’ όψιν. Όμως, με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν από τη Δευτέρα, ο Μπαρτζώκας έχει το προβάδισμα ή αν το θέλετε “διαφορετικά”, είναι το όνομα που απασχολεί περισσότερο τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή.

Ο Έλληνας προπονητής, ο οποίος οδήγησε το Μαρούσι στο Top 16 της Ευρωλίγκα το 2010 μέσα από μια εντυπωσιακή πορεία και κατέκτησε την τρίτη θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Πανιώνιο τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, εξακολουθεί να είναι πρώτος στη λίστα, αλλά φυσικά αν δεν “μιλήσουν” οι Αγγελόπουλοι, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο.

Φυσικά, με τις μέρες να περνούν και την ανάγκη για σχεδιασμό της σεζόν να γίνεται όλο και πιο άμεση, το θέμα δεν θα αργήσει να καθυστερήσει. Οπότε, υπομονή και όλες οι απορίες και τα ερωτήματα θα λυθούν και θα απαντηθούν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ