ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Είκοσι μέρες εκτός ο Λο

Είκοσι μέρες εκτός ο Λο

Ο Έισι Λο υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού και θα μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου 20 ημέρες.

Θλάση στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού υπέστη ο Έισι Λο στον τελικό το "Rixos Cup" απέναντι στην Μπεσίκτας και θα μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου 20 ημέρες.

Ο Αμερικανός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρζώκας δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Ο Λο χάνει σίγουρα τα παιχνίδια για το Διηπειρωτικό Κύπελλο απέναντι Πινιέιρος, ενώ όπως φαίνεται δύσκολα θα προλάβει και το παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για το πρωτάθλημα.

Όσον αφορά την προπόνηση, οι παίκτες είχαν σήμερα (28/09) ρεπό, όμως ο Βασίλης Σπανούλης βρέθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να κάνει ατομική προπόνηση με τον γυμναστή, Ανδρέα Γκατζούκη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα ακολουθήσει αύριο (29/09) μέρος της προπόνησης.

Στις 30 Σεπτεμβρίου η Media Day του Ολυμπιακού

Από εκεί και πέρα, την Δευτέρα (30/09) θα πραγματοποιηθεί η Media Day της Ευρωλίγκας, η οποία θα ξεκινήσει στις 14:00 και τελειώσει στις 18:00, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει η καθιερωμένη από τον Ολυμπιακό Media Day για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Την Τρίτη (1/10) στις 11:30 θα γίνει στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του ΣΕΦ η συνέντευξη του Γιώργου Μπαρτζώκα και του Γιώργου Πρίντεζη για το Intercontinental Cup.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ