ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαγωνισμός με 52 μοναδικά δώρα!

Διαγωνισμός με 52 μοναδικά δώρα!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός προκηρύσσει ένα ξεχωριστό βίντεο-διαγωνισμό με θέμα τη θρυλική σεζόν 2011-12. Διαβάστε λεπτομέρειες!

Με αφορμή την εκπληκτική σεζόν που έκανε ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν, η ΚΑΕ προκηρύσσει έναν ξεχωριστό video-διαγωνισμό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

"Μια σεζόν χιλιάδες μοναδικές στιγμές. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ προκηρύσσει ένα ξεχωριστό βίντεο-διαγωνισμό με θέμα τη θρυλική σεζόν 2011-12.

Μέσα από το www.myolympiacosbc.gr αλλά και της επίσημης σελίδας της ομάδας στο Facebook (www.facebook.com/olympiacosbc.gr ) μοιραστείτε μ’ όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού τις χαρές που ζήσατε στην ιστορική σεζόν 2011-2012.

Έχετε δημιουργήσει κάποιο δικό σας βίντεο αφιέρωμα; Έχετε τραβήξει βίντεο με τις μοναδικές χαρές από τα πανηγύρια στο Σινάν Ερντέν, στο «Ελ. Βενιζέλος», στο ΣΕΦ; Έχετε τραβήξει ένα μοναδικό βίντεο με τους φίλους σας και τον τρόπο που πανηγυρίσατε την κατάκτηση της Ευρωλίγκα ή του Πρωταθλήματος Ελλάδας; Μπείτε στο www.myolympiacosbc.gr και δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Τρόπος συμμετοχής στον Διαγωνισμό

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό πρέπει να κάνετε εγγραφή στο www.myolympiacosbc.gr . Στη συνέχεια επιλέγετε την κατηγορία myvideos κι εκεί μπορείτε να κάνετε upload το βίντεο που εσείς έχετε δημιουργήσει από την πορεία του Ολυμπιακού προς την κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας τη σεζόν 2011-12. Το upload μπορεί να γίνει είτε μέσω Youtube (να εισάγεται τη διεύθυνση του βίντεο που έχετε ανεβάσει στο Youtube) είτε ανεβάζοντας απευθείας το βίντεο σας στο www.myolympiacosbc.gr σε μορφή: .mp4, .mpg-1, .mpg-2, .mov, .avi.

Τα βίντεο διέπουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Ανεβάσετε Αποκλειστικά Βίντεο που έχετε τραβήξει-δημιουργήσει εσείς οι οποίες είναι σίγουρα απαλλαγμένες από δικαιώματα τρίτων. Ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας δε φέρει καμία ευθύνη για τις μεταφορτώσεις που γίνονται από εσάς.

Κάθε συμμετέχων είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για τη δημοσίευση των βίντεο του και υποχρεούται να διασφαλίζει τους διαχειριστές έναντι κάθε πράξης ή προσφυγής ή οποιασδήποτε ενέργειας που θα μπορούσε να ασκηθεί στα πλαίσια της Πνευματικής Ιδιοκτησίας καθενός λόγω της δημοσίευσης των βίντεο. Με τη μεταφόρτωση του βίντεο δίνετε τη ρητή συγκατάθεσή σας για την παρούσα συμφωνία.

Διάρκεια Διαγωνισμού και ανάδειξη νικητών.

Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από τις 30/07/2012 μέχρι τις 30/09/2012

Οι συμμετέχοντες μπορούν να ανεβάζουν τα βίντεο τους στο www.myolympiacosbc.gr από τις 30/07/2012 έως 24/08/2012. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα επιλέξει τα 30 καλύτερα βίντεο και τη Τρίτη, 28/08/2012 θα ξεκινήσει η ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων μέσα από την επίσημη σελίδα μας στο Facebook (http://www.facebook.com/olympiacosbc.gr ). Τα 30 καλύτερα βίντεο θα ενσωματωθούν σε ειδικό section στη σελίδα μας στο FACEBOOK και αυτά με τα περισσότερα LIKE θα κερδίσουν τα μεγάλα δώρα.

Στην ανάδειξη των νικητών παίζετε εσείς τον πρωταγωνιστικό ρόλο αφού θα πρέπει να καλέσετε τους φίλους σας στο FACEBOOK να στηρίξουν τη συμμετοχή σας κάνοντας LIKE στα βίντεο σας που θα έχουν επιλεγεί στα τελικά 30.

Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των βίντεο με τα οποία θα συμμετέχετε στο διαγωνισμό.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής και σ’ όσους φιλάθλους θελήσουν να στείλουν το υλικό του ταχυδρομικά στα γραφεία της ΚΑΕ (KAE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Ακτή Θεμιστοκλέους 2 & Υγείας 1-3, Τ.Κ. 18536) με ένδειξη για το Διαγωνισμό του Myolympiacosbc.gr και αναγεγραμμένα τα προσωπικά τους στοιχεία.

Δώρα Διαγωνισμού Myolympiacosbc.gr

Τα μεγάλα δώρα του διαγωνισμού μας είναι δυο εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2012-13, ενώ συνολικά θα δοθούν 52 δώρα.

Εκτός των δυο εισιτηρίων διαρκείας θα δοθούν ακόμα 10 μπλούζες (5 Πρωταθλητής Ευρώπης και 5 Πρωταθλητής Ελλάδας) με τις υπογραφές των Βασίλη Σπανούλη – Γιώργου Πρίντεζη – Κώστα Παπανικολάου – Κώστα Σλούκα – Βαγγέλη Μάντζαρη, 20 καπέλα Πρωταθλητής Ευρώπης υπογραφές των Βασίλη Σπανούλη – Γιώργου Πρίντεζη – Κώστα Παπανικολάου – Κώστα Σλούκα – Βαγγέλη και 20 δωροεπιταγές αξίας 40 ευρώ από το Official Olympiacos B.C. Store.

Πληροφορίες

Για πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό μπορείτε να στείλετε email στη διεύθυνση [email protected]

Διευκρίνιση

Έγκυρα βίντεο θεωρούνται μόνο όσα αναφέρονται στη φετινή σεζόν της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ