ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεύτερη εύκολη νίκη για Ολυμπιακό

SONY DSC
SONY DSC SONY DSC

Ο Ολυμπιακός λίγες ώρες μετά την πρώτη του νίκη επί του Απόλλωνα, διέσυρε και πάλι την ομάδα της Πάτρας με σκορ 90-67 στο Καρπενήσι. Δεν έπαιξαν Σπανούλης και Λο. Τι δήλωσε ο Σλούκας... (pics)

Δύο στα δύο με αντίπαλο τον Απόλλωνα για τον Ολυμπιακό που δεν είχε αντίπαλο ούτε την Παρασκευή κι επικράτησε με σκορ 90-67.

Οι "ερυθρόλευκοι" μάλιστα αγωνίστηκαν χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό για τη φωτογράφιση της Ευρωλίγκας.

Απών από τον αγώνα ήταν και ο Έισι Λο, που χρειαζόταν ξεκούραση και ο Γιώργος Μπαρτζώκας του έδωσε την ευκαιρία να πάρει μερικές ανάσες.

Η αποστολή του Ολυμπιακού, αναχώρησε άμεσα από το Καρπενήσι με προορισμό την Αθήνα και οι παίκτες έχουν ρεπό το Σάββατο. Το επόμενο ραντεβού στο ΣΕΦ έχει οριστεί και πάλι την Κυριακή στις 19:00 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Τα δεκάλεπτα: 23-18, 49-27, 65-55, 90-67

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Χάινς 5, Άντιτς 10 (1), Περπέρογλου 7, Ντόρσεϊ 7, Σλούκας 13 (1), Μαυροειδής 8, Γκετσεβίτσιους 10 (2), Πρίντεζης 8, Παπανικολάου 8, Μάντζαρης 3 (1) , Γεωργάκης 1, Κατσίβελης 10 (1).

Απόλλων Π. (Βετούλας): Καπερώνης , Λυμπέρης, Θανόπουλος, Λιανός 11 (1), Δανιήλ 6 (2), Πέτροβιτς 12 (2), Αργυρόπουλος 6, Γκόρντον 11 (2), Μολφέτας, Γουόκερ 2, Γκαρντ 16 (1), Τέρνερ 3.

SONY DSC
SONY DSC SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC SONY DSC

Σλούκας: "Δεν αρχίζουμε από την αρχή"

Δηλώσεις μετά τον δεύτερο αγώνα, έκανε ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος στάθηκε στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει χημεία από την περσινή σεζόν.

"Τελείωσε η προετοιμασία μας στο Καρπενήσι με δύο φιλικά. Κάνουμε βήματα μπροστά, αλλά έχουμε την ίδια φιλοσοφία με πέρσι. Σίγουρα θα μπουν νέα πράγματα στο παιχνίδι από τον κόουτς, αλλά το καλό είναι πως δεν αρχίζουμε από την αρχή", υπογράμμισε ο Κώστας Σλούκας και πρόσθεσε:

"Είμαστε δεμένοι εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου μιας και παρέμειναν τα περισσότερα παιδιά από πέρσι. Για εμάς έχει σημασία να φανούμε έτοιμοι και να είμαστε σε τοπ επίπεδο όταν αρχίσουν οι επίσημοι. Εύχομαι στον Απόλλωνα να πετύχει τους στόχους του, πρόκειται για ομάδα με πολύ κόσμο και αξίζει να βρίσκεται στην Α1".

SONY DSC
SONY DSC SONY DSC

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ