ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν παίζει ο Σπανούλης στο δεύτερο ημίχρονο, φόβοι για θλάση

Δεν παίζει ο Σπανούλης στο δεύτερο ημίχρονο, φόβοι για θλάση

Ο Βασίλης Σπανούλης τραυματίστηκε και δεν έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ, καθώς έχει έντονες ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, φόβοι για θλάση.

Ο Βασίλης Σπανούλης τραυματίστηκε στην δεύτερη περίοδο (έπαιξε μόλις για 9 λεπτά στο ματς) της αναμέτρησης κόντρα στο Παναθηναϊκό. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αισθάνθηκε τσίμπημα στον προσαγωγό, στο ίδιο πόδι που είχε τραυματιστεί τον περασμένο Δεκέμβρη, στο ματς κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

Ο έμπειρος γκαρντ πήγε στα αποδυτήρια, καθώς αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις και έλαβε μέρος στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού, καθώς δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν φόβοι για θλάση (!) και αν το σενάριο αυτό επιβεβαιωθεί, τότε ο Βασίλης Σπανούλης ενδέχεται να τεθεί εκτός δράσης για τον επόμενο μήνα.

Νέα ατυχία για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, η οποία στο ΟΑΚΑ είχε ήδη νοκ-άουτ τους τραυματίες Ματ Λοτζέσκι (προσαγωγό) και Πάτρικ Γιανγκ (γόνατο), με τον Βαγγέλη Μάντζαρη παράλληλα να αγωνίζεται έχοντας κάνει ένεση, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και τον Γιώργο Πρίντεζη να έχει μόλις αναρρώσει από τις ενοχλήσεις στην μέση.

Μάλιστα, ο Βασίλης Σπανούλης δεν παρακολούθησε το δεύτερο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ, καθώς αποχώρησε από το γήπεδο. Έχοντας συνοδεία ανθρώπους του Ολυμπιακού, ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" πήγε για εξετάσεις στο Νοσοκομείο για μαγνητική, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ