ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απολαμβάνει τον Ολυμπιακό ο Γκόρντον...

Απολαμβάνει τον Ολυμπιακό ο Γκόρντον...
INTIME SPORTS

Ο Τζαμόν Γκόρντον μίλησε για τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και την παρουσία των Βασίλη Σπανούλη, Θοδωρή Παπαλουκά στους "ερυθρόλευκους".

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού ανέφερε στην ιστοσελίδα της FIBA ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος που βρίσκεται στην ομάδα υπό τις οδηγίες του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους Θοδωρή Παπαλουκά, Βασίλη Σπανούλη.

" Ο προπονητής μου δεν είναι σαν κανέναν άλλον που είχα. Πρέπει να είναι ο μόνος που είχα, ο οποίος, αν θέλει να σου πει κάτι, στο λέει κατάμουτρα, όχι σαν κάτι άλλους που μιλούν με τη διοίκηση ή σαν κάτι άλλους που λένε για σένα πίσω από την πλάτη σου. Στο λέει κατάμουτρα κι αυτό καλύτερο για τον παίκτη, αφού ξέρει τι σκέφτεται.

Ο Ίβκοβιτς πραγματικά ξέρει μπάσκετ. Βλέπει τα πάντα. Νομίζω πως κάνει καλή δουλειά στις ομιλίες προς τους παίκτες, τους δίνει κίνητρο. Είχα κάποιες δύσκολες στιγμές στην αρχή και μου μίλησε, με ξανάκανε ο εαυτός μου. Τον αγαπώ.

Θεωρώ πως είναι σπουδαίος προπονητής. Με βοηθά να γίνω καλύτερος παίκτης. Πάντα έπαιζα δυνατά, αλλά με βοήθησε να παίζω ακόμη καλύτερα. Τον ευχαριστώ για τη δυνατότητα να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό", τόνισε στην συνέχεια.

Έπειτα πρόσθεσε: " Έπαιζα πέρυσι με το Μαρούσι αντίπαλος. Είναι μεγάλοι σταρς στην Ευρώπη και αξίζουν ό,τι έχουν καταφέρει. Έχουν κερδίσει τίτλους, έχουν αναδειχνεί σε MVPs, είναι σαν ροκ σταρς!» κι ευελπιστεί με τη βοήθειά τους να κατακτήσει όλους τους φετινούς τίτλους, όχι μόνο την Ευρωλίγκα: «Πρέπει να βγαίνουμε στο παρκέ, να παίζουμε άμυνα, να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή και ποτέ δεν ξέρεις, Ίσως τα κερδίσουμε όλα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ