ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Απαράδεκτη απόφαση από τον ΕΣΑΚΕ"

"Απαράδεκτη απόφαση από τον ΕΣΑΚΕ"
INTIME SPORTS

Απαράδεκτη χαρακτήρισε ο Ολυμπιακός την απόφαση του ΕΣΑΚΕ να μην διεξαχθούν τελικοί πριν από την διεξαγωγή του φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο ΕΣΑΚΕ απέρριψε το αίτημα του Ολυμπιακού να διεξαχθούν και πριν το φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης τελικοί στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ.

Η επίσημη θέση του Ολυμπιακού κάνει λόγο για απαράδεκτη απόφαση, καθώς τόσο οι "ερυθρόλευκοι", όσο και ο Παναθηναϊκός είχαν συμφωνήσει να παίξουν ένα ματς, όμως οι ΠΑΟΚ, ΚΑΟΔ και ο Οικονομίδης ψήφισαν όχι.

Σύμφωνα με τους Πειραιώτες η διοργανώτρια αρχή θα έπρεπε αρχικά να είχε ρωτήσει τις ομάδες τι θέλουν και μετά ζητήσει την άδεια της αστυνομίας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

" Όπως πληροφόρησε τον Χρ. Σταυρόπουλο, ο κύριος Οικονομίδης, Ολυμπιακός και ΠΑΟ είχαν συμφωνήσει να παίξουν έναν αγώνα, αλλά ψήφισαν όχι ο ΠΑΟΚ, ο ΚΑΟΔ και ο ίδιος ο Οικονομίδης. Είναι απόφαση για γέλια, γιατί σαν πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ έπρεπε να ορίσει τον τελικό και μετά να επέμβουν αν ήθελαν ΓΓΑ και Αστυνομία, για να αναβάλουν τον αγώνα. Ο ΕΣΑΚΕ είναι ανεξάρτητη αρχή", αναφέρει η ΚΑΕ Ολυμπιακός μέσω του γραφείου Τύπου και προσθέτει:

" Ο ΕΣΑΚΕ οφείλει να προασπίζει τα συμφέροντα των ομάδων".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ