ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απάντηση με Σπανούλη!

Απάντηση με Σπανούλη!

Η μεταγραφή του Φώτση στην Αρμάνι αποτέλεσε γερό χτύπημα για την Μπαρτσελόνα, η οποία με βάση γνωστή ισπανική εφημερίδα θέλει να αποκτήσει τον Βασίλη Σπανούλη για να κερδίσει τις εντυπώσεις και πάλι.

Συγκεκριμένα αναφέρεται στο άρθρο της marca ότι από τη στιγμή που οι Λάκοβιτς και Ρούμπιο αποτελούν παρελθόν από την Μπαρτσελόνα και η ΤΣΣΚΑ φαίνεται να κλείνει τον Τεόντοσιτς, η απόκτηση του Σπανούλη είναι μονόδρομος για τους "μπλαουγκράνα".

Επίσης στο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο Σπανούλης θα κάνει φοβερό δίδυμο στα γκαρντ της Μπαρτσελόνα μαζί με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Η Μπαρτσελόνα εάν ο Σπανούλης υπογράψει θα είναι ο έκτος σταθμός της καριέρας του Λαρισαίου γκαρντ μετά τον Γ.Σ. Λάρισας, το Μαρούσι, τον Παναθηναϊκό, τους Ρόκετς και τον Ολυμπιακό.

Ο Σπανούλης φέτος με την φανέλα του Ολυμπιακού αγωνίστηκε σε 20 αγώνες Ευρωλίγκας σημειώνοντας κατά μ.ο. 14.2 πόντους, 4.3 ασίστ και 1.2 κλεψίματα ανά παιχνίδι, ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα αγωνίστηκε σε 30 αγώνες την φετινή σεζόν σημειώνοντας κατά μ.ο. 10.6 πόντους, 5.2 ασίστ και 0.7 κλεψίματα ανά παιχνίδι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ