ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τo νέο ραντεβού Αγγελόπουλων-Ίβκοβιτς

Τo νέο ραντεβού Αγγελόπουλων-Ίβκοβιτς

Νέα συνάντηση για τους αδερφούς Αγγελόπουλου και τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Πληροφορίες ότι οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τον Σπανούλη και ότι θα μείνουν στην ομάδα μέχρι να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση

Το μεσημέρι της Παρασκευής οι Αγγελόπουλου υποδέχτηκαν και πάλι τον Ντούσαν Ίβκοβιτς προκειμένου να συνεχίσουν την κουβέντα τους από εκεί που την είχαν αφήσει την Πέμπτη τα μεσάνυχτα.

Είναι δεδομένο ότι από όλες τις πλευρές υπάρχει καλή θέληση για να συνεχίσουν όλοι μαζί το έργο τους και δεν αποκλείεται τελικά ο Ντούντα να πάρει τις διαβεβαιώσεις που επιθυμεί και να παραμείνει στις τάξεις της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Άλλωστε, δεσμεύεται με συμβόλαιο και οι νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα εξαντλήσει τη συνεργασία του με τους "ερυθρολεύκους". Το πλέον ευχάριστο πάντως προς το παρόν για τον κόσμο του Ολυμπιακού μπορεί να θεωρείται η πρόθεση των αδερφών Αγγελόπουλου να μείνουν κοντά στην ομάδα και να τη βοηθήσουν μέχρι να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση στα διοικητικά.

Στις τάξεις του Ολυμπιακού άλλωστε υπάρχει μία μικρή αλλά σημαντική αναστροφή κλίματος μετά το πρωταρχικό σοκ που προκάλεσε η απόφαση των αδερφών Αγγελόπουλου να αποχωρήσουν την περασμένη Δευτέρα (27/06).

Η αγάπη των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου είναι άλλωστε δεδομένη για την ομάδα και δείχνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν για όσο χρειαστεί κοντά στον Ολυμπιακό, ότι κι αν σημαίνει αυτό. Στην προκειμένη οι κινήσεις τους δείχνουν ότι δεν πρόκειται να αφήσουν την ΚΑΕ στο έλεος του Θεού, άσχετα αν δεν υπάρχουν προς το παρόν τουλάχιστον ενδείξεις για το αντίθετο.

Η συγκρατημένη αισιοδοξία έχει επιστρέψει στο Λιμάνι και όλα δείχνουν ότι ίσως τελικά η επόμενη μέρα να μην είναι τόσο δυσοίωνη όσο έσπευσαν κάποιοι να την χαρακτηρίσουν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ