ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανασύνταξη στον Ολυμπιακό

Ανασύνταξη στον Ολυμπιακό

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό Superfoods πίκρανε τον Ολυμπιακό, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" γνωρίζουν πως δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο και στον Πειραιά άρχισαν την προετοιμασία τους για το τρίτο ματς της σειράς (10/6, 19:00).

Ο Ολυμπιακός στον δεύτερο αγώνα της σειράς της Stoiximan.gr Basket League παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών, καθώς ο Παναθηναϊκός Superfoods τον "βραχυκύκλωσε" κι έφυγε νικητής από το ΣΕΦ. Οι "ερυθρόλευκοι", όμως, γνωρίζουν πως η σειρά των τελικών είναι μεγάλη και ήδη η προσοχή τους στράφηκε στο ματς της Κυριακής (10/6, 19:00) στο ΟΑΚΑ.

Οι "ερυθρόλευκοι" το απόγευμα της Παρασκευής (8/6) άρχισαν την προετοιμασία τους για τον τρίτο τελικό, αλλά, όπως ήταν λογικό, οι "στροφές" στην προπόνησή τους δεν ανέβηκαν. Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού περιελάμβανε ένα... χαλάρωμα, θεραπείες και ανάλυση των λαθών που έγιναν στον δεύτερο τελικό και ολοκληρώθηκε χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο, καθώς οι Δημήτρης Αγραβάνης και Κιμ Τιλί ήταν οι μοναδικοί παίκτες που δεν προπονήθηκαν.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι συνεργάτες του θα ανεβάσουν τους ρυθμούς στην προπόνηση του Σαββάτου (8/6), με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας τους για τον τρίτο αγώνα της σειράς των τελικών της Stoiximan.gr Basket League.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ