ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όταν ο Ολυμπιακός βρίσκει... σίδερο

Όταν ο Ολυμπιακός βρίσκει... σίδερο

Ο Ολυμπιακός τα... έσπασε στην τρίτη περίοδο του δεύτερου τελικού της Stoiximan.gr Basket League με τον Παναθηναϊκό Superfoods και για έβδομη φορά φέτος σημείωσε μονοψήφιο αριθμό πόντων σε ένα δεκάλεπτο.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο "μπρέικ" που έκανε στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα της σειράς των τελικών της, καθώς ο Παναθηναϊκός Superfoods τον νίκησε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι στο ΣΕΦ και ισοφάρισε σε 1-1 την σειρά των τελικών της Stoiximan.gr Basket League.

Οι "πράσινοι" μάλιστα σε σύγκριση με τον πρώτο τελικό... πλήρωσαν τους αντιπάλους τους με το ίδιο νόμισμα, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο τούς εγκλώβισαν στην άμυνά τους. Οι "ερυθρόλευκοι" σημείωσαν 23 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ στο τρίτο δεκάλεπτο πέτυχαν μόλις 7 πόντους.

Αυτή μάλιστα ήταν η έβδομη φορά φέτος που η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν κατάφερε να σημειώσει διψήφιο αριθμό πόντων σε μία περίοδο, καθώς αυτό είχε συμβεί στα παιχνίδια με τα Τρίκαλα και τον ΠΑΟΚ στην κανονική διάρκεια της Stoiximan.gr Basket League, με τον Άρη στο Κύπελλο και με την Μπάμπεργκ, την Μπασκόνια και τον Παναθηναϊκό Superfoods στην EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο μισό του τρίτου δεκαλέπτου του δεύτερου τελικού της Stoiximan.gr Basket League έμεινε στο... μηδέν κι εντέλει ολοκλήρωσε την περίοδο με 1/9 δίποντα, 1/5 τρίποντα και 2/2 βολές. Οι "ερυθρόλευκοι" από την τρίτη περίοδο και μετά βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ και δεν κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή, καθώς τελικά... πλήρωσαν και την αστοχία τους.

Το άσχημο τρίτο δεκάλεπτο στοίχισε στους "ερυθρόλευκους", ενώ κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στα ματς με τον ΠΑΟΚ, την Μπάμπεργκ και την Μπασκόνια, όπως μπορείτε να δείτε στον πίνακα που ακολουθεί. Το ζητούμενο πλέον για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι διορθώσει τα λάθη της σε μικρό χρονικό διάστημα, καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει και οι "ερυθρόλευκοι" πρέπει να βρουν τον τρόπο να έχουν καλύτερες επιλογές και τελειώνουν τις φάσεις με πιο αποφασιστικό τρόπο, όπως τόνισε και ο προπονητής τους .

Όταν ο Ολυμπιακός βρίσκει... σίδερο

*Δεύτερος αγώνας της σειράς των τελικών.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ