ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αναμένονται εξελίξεις με τον Φλέμινγκ

Αναμένονται εξελίξεις με τον Φλέμινγκ

Οι Γερμανοί απηύθυναν σήμερα (11/10) πρόταση συνεργασίας στον Κρις Φλέμινγκ, ο οποίος ζήτησε μια μικρή προθεσμία έως ότου δώσει την απάντηση του. Βλέπετε, πρώτα θέλει να μιλήσει και με τον Ολυμπιακό.

Από τον Μάιο του 2014, ο Κρις Φλέμινγκ είναι άνεργος, αλλά πληρώνεται κάθε μήνα, οπότε δεν έχει και πολλά άγχη. Βλέπετε, η Μπάμπεργκ είχε συμβόλαιο μαζί του έως το 2016 και παρ' όλα αυτά, δεν δίστασε να τον απολύσει στο τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Όλοι οι εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού για τη Basket League ΟΠΑΠ μόνο στον OTE TV. Ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD.

Mη χάσετε τον αγώνα Ολυμπιακός – Απόλλων Πατρών 12/10 στις 17:00 στο ΟΤΕ SPORT3HD.

Ο Αμερικανός κόουτς έκτοτε πήγε στα summer leagues του ΝΒΑ, ενώ εμφανίστηκε και σε Eurobasket και Παγκόσμια Κύπελλα μικρών εθνικών, μέσω συνεργασίας του με τη FIBA. Η καθημερινότητα του ωστόσο, αναμένεται να αλλάξει. Άρδην.

Πληροφορίες από τη Γερμανία αναφέρουν ότι η ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας τον ενόχλησε σήμερα (11/10) για να του καταθέσει πρόταση συνεργασίας, μετά το τέλος αυτής που είχε η "νασιοναλμανσάφτ" με τον Εμίρ Μούταπσιτς. Και αν πρόκειται για περιβάλλον εργασίας που δεν είναι ακριβώς ιδανικό (υπάρχουν κάτι... εσωκομματικά), το γεγονός ότι ένας εκ των ομίλων του Eurobasket 2015 θα διεξαχθεί στο Βερολίνο, συν την δέσμευση του Ντιρκ Νοβίτσκι να παίξει τουλάχιστον άλλη μια φορά για την πατρίδα ( του έχει δώσει από τώρα το ΟΚ και ο Μαρκ Κιούμπαν, ιδιοκτήτης των Mavs), είναι σίγουρα δελεαστικά, ώστε να πει το "ναι".

Παρ' όλα αυτά, αυτό που έκανε ήταν να... κρατήσει καθυστερήσεις, ως προς την απάντηση του. Γιατί πρώτα θέλει να μιλήσει με κάποιους άλλους, με τις πληροφορίες του sport24.gr να επιμένουν πως αυτοί είναι οι διοικούντες την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα γίνει "διπλοθεσίτης". Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ