ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοινώνεται ο Λοτζέσκι

Ανακοινώνεται ο Λοτζέσκι

Ο Ματ Λοτζέσκι αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα (31/07) από τον Ολυμπιακό, καθώς έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο δύο ετών. Το σκέφτεται ο Γιάννης Παπαπέτρου.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μετακίνηση του Ματ Λοτζέσκι από την Οστάνδη στον Ολυμπιακό.

Οι Βέλγοι αναμένεται να πάρουν ένα ποσό που θα ξεπερνά τις 100.000 ευρώ και πλέον τον μόνο που απομένει κάποια διαδικαστικά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής αναμένεται να γίνει σήμερα (31/07), με την ανακοίνωση του Αμερικανού με βέλγικο διαβατήριο, ο οποίος έχει συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η Οστάνδη δεν τον έχει αποδεσμεύσει ακόμα, όμως κάτι τέτοιο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, αφού οι πρωταθλητές Βελγίου έχουν ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση του παίκτη που θα τον αντικαταστήσει.

Επικοινωνία με Μπαρτζώκα

Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό αναμένουν και την απάντηση του Γιάννη Παπαπέτρου στην πρόταση συνεργασίας που του έχουν καταθέσει. Ο παίκτης του πανεπιστημίου του Τέξας το σκέφτεται, ενώ μαζί του έχει επικοινωνήσει και ο κόουτς των "ερυθρολεύκων", Γιώργος Μπαρτζώκας.

Στο συμβόλαιο του Γιάννη Παπαπέτρου θα υπάρχει και "παράθυρο" για το ΝΒΑ, καθώς μία από τις επιλογές του νεαρού παίκτη είναι η παρουσία στα ντραφτ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ