ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγραβάνης: "Παίζαμε για τον Πρίντεζη και τον Λοτζέσκι"

Ο Αγραβάνης μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, σχολιάζοντας πως η ομάδα έπαιζε τόσο για τον Πρίντεζη που πέρασε δύσκολα αυτές τις μέρες, όσο και για τον Λοτζέσκι που χτύπησε στα πλευρά.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης έδωσε πολύτιμες λύσεις στον Ολυμπιακό στον τέταρτο τελικό στο ΟΑΚΑ και στις δηλώσεις του στην κάμερα της πειραϊκής ΚΑΕ τόνισε πως η ομάδα έπαιζε τόσο για τον Γιώργο Πρίντεζη που πέρασε δύσκολα τις τελευταίες μέρες, όσο και για τον Ματ Λοτζέσκι που χτύπησε στα πλευρά σε άτσαλη πτώση του στο παρκέ, μη μπορώντας να σταθεί όρθιος.

Συγκεκριμένα, είπε τα εξής: "Πιστεύω πως όχι μόνο εγώ, αλλά και όλη η ομάδα, παίζαμε για τον Γιώργο, κάτι το οποίο έχω τονίσει αρκετές φορές. Το αφιερώνουμε σε αυτόν, καθώς πέρασε πολύ δύσκολα τους τελευταίους τρεις μήνες. Πραγματικά, στην αρχή παίζαμε όλοι για τον Πρίντεζη, και μετά παίζαμε όλοι για τον Πρίντεζη και τον Λοτζέσκι. Όπως κατάλαβα, κάπου χτύπησε, σε μία πτώση του στο παρκέ στα πλευρά. Δεν μπορούσε να συνεχίσει, δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος. Αναγκαστικά χάσαμε έναν πάρα πολύ καλό παίκτη, αλλά παρά το γεγονός αυτό καταφέραμε και πήραμε το πρωτάθλημα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ