ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγγελόπουλοι: "Θέλουμε να κρατήσουμε τον Βασίλη στον Ολυμπιακό"

Αγγελόπουλοι: "Θέλουμε να κρατήσουμε τον Βασίλη στον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, έδωσαν το παρών στο παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7 και αναφέρθηκαν στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, λέγοντας πως θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τον Βασίλη Σπανούλη στην ομάδα. Αιχμές για τον μάνατζερ του Χάινς (video)

Το παρών για πρώτη φορά σε συνέδριο της Θύρας 7 έδωσαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκαν στα μεταγραφικά της ομάδας και ξεκαθάρισαν πως θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν στα "ερυθρόλευκα" τον Βασίλη Σπανούλη, στις συζητήσεις που θα ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα.

Παράλληλα, οι αδερφοί Αγγελόπουλου υπογράμμισαν ότι θέλουν ο Σπανούλης να είναι ο ηγέτης της ομάδας στην προσπάθειά της να πάρει την τρίτη συνεχόμενη Ευρωλίγκα, και να γράψει ακόμα πιο λαμπρή ιστορία στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Για το Χάινς, ο Γιώργος Αγγελόπουλος υπογράμμισε ότι "είναι αδιανόητο να ρωτάς δύο φορές μάνατζερ-εκπρόσωπο παίκτη για το τι θέλει για να μείνει και να μην παίρνεις απάντηση. Ο Χάινς παραμένει εξαιρετικό παιδί και του ευχόμαστε καλή τύχη εκεί που πήγε".

Όσον αφορά τον Βασίλη Σπανούλη, σχολίασε μεταξύ άλλων: "Νομίζω ότι ο Βασίλης θα καταλάβει ότι η πρόκληση της ζωής του είναι η τρίτη συνεχόμενη Ευρωλίγκα. Αυτό ούτε εξαγοράζεται, ούτε πληρώνεται και γίνεται μία φορά στη ζωή ενός παίκτη. Πιστεύω ότι θα καταλάβει τα οικονομικά δεδομένα της Ελλάδας και η πρόταση θα γίνει σε καλό κλίμα. Φυσικά και θέλουμε να μείνει στην ομάδα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ