ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άφιξη Στρόμπερι και προπονήσεις στο ΣΕΦ

Άφιξη Στρόμπερι και προπονήσεις στο ΣΕΦ

Ο Στρόμπερι έρχεται την Τετάρτη (15/7) στην Αθήνα ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, έχουν ξεκινήσει προπονήσεις στο ΣΕΦ κάποιοι παίκτες, από Δευτέρα μπαίνουν Σπανούλης-Λοτζέσκι και οι "καινούριοι".

Τις τελευταίες μέρες προπονούνται καθημερινά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τους Βαγγέλη Μάντζαρη, Δημήτρη Αγραβάνη, Μιχάλη Τσαϊρέλη και Βασίλη Καββαδά, οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, αλλά και ενδυνάμωσης.

Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι έρχεται την Τετάρτη (15/7) στην Αθήνα (20.45 από Κωνσταντινούπολη) προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να γνωρίσει από κοντά τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ο 30χρονος Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος την περασμένη σεζόν κατέκτησε το Πρωτάθλημα στη Τουρκία με την Καρσίγιακα, έχει υπογράψει διετές (1+1) συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Από την Δευτέρα αναμένεται να μπουν στις προπονήσεις στο ΣΕΦ τόσο οι Βασίλης Σπανούλης και Ματ Λοτζέσκι (οι οποίοι συνεχίζουν τις διακοπές τους), όσο και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των ερυθρολεύκων, οι Γιάννης Αθηναίου και Βασίλης Τολιόπουλος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ