ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αφιέρωμα της Ευρωλίγκας στον Κατσίβελη

Αφιέρωμα της Ευρωλίγκας στον Κατσίβελη
INTIME SPORTS

Σειρά στα αφιερώματα της Ευρωλίγκας έχει ο Δημήτρης Κατσίβελης για τον Ολυμπιακό. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Ευρωλίγκα συνεχίζει τα αφιερώματα στους παίκτες του Ολυμπιακού, με τον Δημήτρη Κατσίβελη να έχει σειρά. Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε η διοργανώτρια αρχή:

" Ο Δημήτρης Κατσίβελης ανέλαβε δράση μετά τον τραυματισμό του συμπαίκτη του, Βαγγέλη Μάντζαρη, αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε σημαντικός κρίκος στο rotation του Ολυμπιακού. Ο Κατσίβελης έφερε καλή άμυνα και πήρε σωστές αποφάσεις, σε κάθε θέση των γκαρντ, κάτι που τον έκανε ιδανικό για την ομάδα.

Λόγω της φύσης του ομαδικού παιχνιδιού του Ολυμπιακού, είναι δύσκολο να βρείτε αριθμούς ώστε να καταλάβετε τι σημαίνει για το σύνολο.

Ο Ολυμπιακός έκανε ρεκόρ 8-2 στα παιχνίδια που αγωνίστηκε. Στο Λονδίνο ο Κατσίβελης είχε σημαντική συνεισφορά και στις δύο νίκες. Πιο σημαντικό, ήταν μέλος της δεύτερης ομάδας που γύρισε το παιχνίδι, όταν οι κόκκινοι βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 10-27 στο πρώτο δεκάλεπτο.

Όταν ο Κατσίβελης μπήκε στο παρκέ, μπορεί τα στατιστικά να δείχνουν ότι είχε μόνο μία ασίστ, ο Ολυμπιακός όμως έκανε ένα σερί 12-2. Αυτό έβαλε τις βάσεις για ένα θαυμάσιο comeback και τη δεύτερη σερί κατάκτηση της Euroleague για τον Κατσίβελη και τον Ολυμπιακό!".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ