ΜΑΡΟΥΣΙ

Λινάρδος: "Θα παλέψουμε όπως κάνουμε πάντα"

Λινάρδος: "Θα παλέψουμε όπως κάνουμε πάντα"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Αμαρουσίου, Νίκος Λινάρδος αναφέρθηκε στο δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Άρη (Τετάρτη, 4/01, 17:00, ΕΤ3). Διαβάστε τι δήλωσε.

Για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη (Τετάρτη, 4/01, 17:00, ΕΤ3) μίλησε ο προπονητής του Αμαρουσίου, Νίκος Λινάρδος.

" Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με δεδομένο ότι ο Άρης, τον τελευταίο καιρό έχει βρει το ρυθμό του, παίζει πολύ καλό μπάσκετ το οποίο συνοδεύεται με ανάλογα αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη", τόνισε ο Έλληνας τεχνικός και συμπλήρωσε:

" Αυτό σημαίνει ότι παίζει πλέον με περισσότερο ενθουσιασμό και συνεπώς στο γήπεδό του είναι πολύ δύσκολο να τον αντιμετωπίσει οποιαδήποτε ομάδα. Η δική μας βαθμολογική κατάσταση αρχίζει να μας πιέζει, αλλά στην προκειμένη περίπτωση είναι ένα ματς από το οποίο δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Θα παλέψουμε όπως κάνουμε πάντα".

Από την πλευρά του, ο Φρανκ Έλεγκαρ δήλωσε: " Τον τελευταίο καιρό έχουμε μείνει λίγοι με αποτέλεσμα να μην έχουμε διάρκεια. Σε ένα παιχνίδι όπως αυτό που έχουμε μπροστά μας, το θέμα είναι να αντέξουμε όσο μπορούμε περισσότερο. Αν αυτό μας βοηθήσει να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω, αυτό θα είναι ευπρόσδεκτο".

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ