ΜΑΡΟΥΣΙ

Ξεκίνησε ατομικό ο Μπόγιτς

Ξεκίνησε ατομικό ο Μπόγιτς

Μετά από περίπου ένα μήνα απουσίας, ο Μπόγιαν Μπόγιτς μπήκε στο παρκέ την Τετάρτη και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Ανακοίνωση της ΚΑΕ για την αποβολή του Ελληνιάδη

Για το παιχνίδι με τον Ίκαρο δεν υπολογίζεται πάντως, καθώς ο παίκτης έχει μείνει αρκετά πίσω στο θέμα της φυσικής κατάστασης και δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Να υπενθυμίσουμε ότι έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα προκειμένου να ξεπεράσει συντηρητικά τις ενοχλήσεις που ένιωθε στη μέση του.

Ο 29χρονος σέντερ θα μπει από τη Δευτέρα στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του Αμαρουσίου και στόχος του είναι πλέον το παιχνίδι της 12ης Φεβρουαρίου με αντίπαλο την Καβάλα στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Κατά τα άλλα, στην επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Μαρούσι αναφέρεται για την αποβολή του Σταύρου Ελληνιάδη στο ματς με τον Κολοσσό: "Δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιβεβαίωση των θέσεων της ΚΑΕ Αμαρουσίου για την υπόθεση της άδικης αποβολής του Τεχνικού Διευθυντή Σταύρου Ελληνιάδη στο αγώνα με τον Κολοσσό, από τις συμπληρωματικές εκθέσεις των συντελεστών του αγώνα.

Η περιγραφή, από τον πρώτο διαιτητή, Τάσο Πηλοϊδη, ο οποίος ήταν εκείνος που την διέταξε, ουσιαστικά παραδέχεται, αυτό που εμείς από την πρώτη στιγμή υπογραμμίσαμε. Πόσω μάλλον αν διαβάσει κανείς τις εκθέσεις και των άλλων δυο διαιτητών, οι οποίοι ήταν πολύ πιο κοντά και υπογράμμισαν χαρακτηριστικά ότι «για όλα ενημερωθήκαμε εκ των υστέρων». Πώς άλλωστε θα ήταν δυνατόν να πέσει στην αντίληψή τους κάτι που δεν έγινε;

Ο κ. Πηλοϊδης αναφέρει ότι διέταξε την απομάκρυνση του κ. Ελληνιάδη, λίγο πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου, επειδή ήταν όρθιος και τον ….έδειξε. Κι επειδή έπρεπε οπωσδήποτε να στοιχειοθετήσει μια κατηγορία, πήρε την βοήθεια του κομισάριου κ. Κουνελέ ο οποίος την στιγμή που έκλεινε το φύλλο αγώνα ΘΥΜΗΘΗΚΕ μια φράση που τελικά γράφτηκε.

Με άλλα λόγια, ούτε την στιγμή της αποβολής, ούτε στην διάρκεια του ημιχρόνου είχε ενημερώσει κανέναν. Προφανώς τους το φύλαγε για έκπληξη μετά το τέλος του αγώνα κι αφού είχε περάσει τουλάχιστον άλλη μια ώρα από το περιστατικό.

Το σίγουρο είναι ότι εμείς δεν έχουμε κανένα όφελος να επιμένουμε στο συγκεκριμένο γεγονός, πέρα από την επιθυμία μας να αποκατασταθεί το περί δικαίου αίσθημα, το οποίο καταπατήθηκε βάναυσα, εις το όνομα της εμπάθειας και της εκδικητικότητας".

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ