ΜΑΡΟΥΣΙ

"Ανακρίβειες με στόχο να αποπροσανατολίσουν"

"Ανακρίβειες με στόχο να αποπροσανατολίσουν"
INTIME SPORTS

Ο Δήμος Αμαρουσίου μέσω ανακοίνωσης απαντάει στη συνέντευξη του πρώην Διευθύνοντα Συμβούλου της ομάδας, Παναγιώτη Αλεξανδρή στο Sport24.gr προς "αποκατάσταση της αλήθειας", όπως αναφέρει.

Μέσω ανακοίνωσης ο Δήμος Αμαρουσίου απαντάει στη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος του Αμαρουσίου, Παναγιώτης Αλεξανδρής στο Sport24.gr.

Διαβάστε αναλυτικά:

" Με αφορμή το περιεχόμενο συνέντευξης του πρώην Διευθύνοντος Συμβούλου της ΚΑΕ Γ.Σ. Αμαρουσίου Π. Αλεξανδρή, που δημοσιεύθηκε σήμερα το πρωί στο αθλητικό site www.sport24.gr, ο Δήμος Αμαρουσίου αισθάνεται την υποχρέωση να αποκαταστήσει την αλήθεια, γιατί ελέχθησαν πολλές ανακρίβειες από τον κ Π.Αλεξανδρή. Ανακρίβειες που στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν και να μεταφέρουν στο Δήμο Αμαρουσίου και τα στελέχη του τις ευθύνες της ιδιοκτησίας της ΚΑΕ, για τη σημερινή δυσχερή θέση της ομάδος μπάσκετ της πόλης. Αλήθεια πρώτη: Ο κ. Βωβός έβγαλε κι εξακολουθεί να βγάζει χρήματα από το Μαρούσι. Πράγματι ο κ. Βωβός πρόσφερε πολλά εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα μπάσκετ του Αμαρουσίου. Η συμβολή του υπήρξε καθοριστική στην πετυχημένη πορεία του Γ.Σ.Α. τα προηγούμενα χρόνια. Την προσφορά του αυτή ως Δήμος την αναγνωρίζουμε, γιατί δεν είμαστε αχάριστοι.

Οφείλει όμως ο κ. Π. Αλεξανδρής να αναγνωρίσει ότι και ο κ. Βωβός χρωστά πολλά στην πόλη και τους κατοίκους της, για την επιχειρηματική και οικονομική του ανέλιξη. Είναι απρέπεια να ισχυρίζεται ο κ. Αλεξανδρής ότι « οι δουλειές του Βωβού στο Μαρούσι έχουν τελειώσει εδώ και 7-8 χρόνια, άρα αν ήθελε θα μπορούσε να σταματήσει να βάζει χρήματα εδώ και 7-8 χρόνια». Ο κ. Βωβός έβγαλε και εξακολουθεί να βγάζει χρήματα από το Μαρούσι, γι αυτό δεν προσφέρει καλή υπηρεσία ο κ. Αλεξανδρής στον εργοδότη του όταν προβάλει αυτούς τους ισχυρισμούς. Αλήθεια δεύτερη:

Ο Δήμος Αμαρουσίου εξέφρασε την αντίθεσή του να πάει η ομάδα στην Κρήτη. Ο Δήμος Αμαρουσίου πράγματι όταν κλήθηκε να πάρει θέση, εξέφρασε την αντίθεσή του να μεταφερθεί η έδρα της ομάδας στην Κρήτη, γιατί πιστεύαμε και πιστεύουμε ότι ο Γ.Σ.Α. αποτελεί μέρος της ιστορίας της πόλης. Δεν είναι ούτε μανάβικο, ούτε μπακάλικο για να μεταφέρεις την έδρα του από πόλη σε πόλη. Και δήλωσε πως θα στηρίξει την προσπάθεια του ερασιτέχνη ΓΣΑ να αναλάβει τη διοίκηση της ομάδας, με κάθε νόμιμο τρόπο που διαθέτει και με τους περιορισμούς που θέτει ο Νόμος για τη λειτουργία των Δήμων. Και θα το έκανε αυτό μόνον εφόσον δεσμεύονταν οι κκ. Βωβός και Αλεξανδρής στον ΕΣΑΚΕ , πως θα αναλάβουν οι ίδιοι τις υποχρεώσεις που δημιούργησαν.

Η δέσμευση τους αυτή ήταν προϋπόθεση για την εμπλοκή του Δήμου κι από τη στιγμή που την έδωσαν, τότε και μόνον τότε αποφασίσαμε να στηρίξουμε τον Ερασιτέχνη Γ.Σ.Α. Αλήθεια τρίτη: ο κ. Βωβός έδωσε θέσεις ευθύνης στους Γκάμαρη και Μαρή. Είναι απολύτως ψευδής ο ισχυρισμός του κ. Αλεξανδρή πως «τον κ. Γκάμαρη τον έφερε ως σωτήρα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου». Η αλήθεια είναι πως κατόπιν παράκλησης του κ. Βωβού προς τον κ. Πατούλη, ξεκίνησε ο τελευταίος μια σειρά επαφών ως Δήμαρχος της πόλης, με επιχειρηματίες που θα ήθελαν να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας μετά την αδυναμία του κ. Βωβού να τη χρηματοδοτεί.

Οι περισσότεροι επιχειρηματίες αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στο εγχείρημα αυτό, κι όταν εμφανίστηκαν ως ενδιαφερόμενοι οι κ.κ. Γκάμαρης και Μαρής, ο κ.Πατούλης τους παρέπεμψε στον κ. Βωβό. Οι δικηγόροι και λογιστές του μετόχου και ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ήρθαν σε επαφή με τους δικηγόρους και λογιστές των κ.κ. Γκάμαρη και Μαρή και με απόφαση του κου Βωβού, διεξήχθη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου η οποία αποφάσισε να δώσει θέσεις ευθύνης στην πλευρά Γκάμαρη. Ορίζοντας Πρόεδρο τον κ. Μαρή και Δ/νων .Σύμβουλο τον κ. Περόπουλο. Ο κ. Βωβός λοιπόν κι όχι ο κ. Πατούλης «έφερε» τον Γκάμαρη στο Μαρούσι. Και ο κ. Γκάμαρης ήταν αυτός, με την εξουσία που του έδωσε ο κ. Βωβός, που ακύρωσε το συμβόλαιο χορηγίας με την TOURKISH AIRLINES, ύψους 65.000 ευρώ που ήταν σε ισχύ, με τη δικαιολογία ότι θα έβρισκε καλύτερη χορηγία. Κάτι που δεν έκανε φυσικά, αλλά τα χρήματα έλειψαν από το ΓΣΑ. Η πλευρά του Δήμου ήταν αυτή που ουσιαστικά με τη στάση της και με τη βοήθεια των οπαδών της ομάδας, οδήγησε στην έξοδο τον κ. Γκάμαρη.

Ας μην παραποιεί λοιπόν την αλήθεια ο κ. Αλεξανδρής και να μην εκτοξεύει συκοφαντίες σαν αυτή που ανέφερε ότι « ο Γκάμαρης συναλλασσόταν με το Δήμαρχο σε κάποιες επιχειρήσεις». Γιατί ποτέ ο Δήμαρχος δεν είχε τέτοιου είδους συναλλαγές, με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Αλήθεια τέταρτη: Η ΚΑΕ Γ.Σ.Α. δεν έχει εισπράξει όλα τα χρήματα από τα Village. Ο Δήμος Αμαρουσίου γνωρίζει από τα στοιχεία που έχουν θέσει υπόψη του τα μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου, ότι η ΚΑΕ έχει κόψει τιμολόγιο ύψους 300.000 ευρώ συν ΦΠΑ προς τη Village, ως χορηγία προς το Σύλλογο, την οποία πράγματι εξασφάλισε ο ιδιοκτήτης της ομάδας κος Βωβός. Από τα χρήματα αυτά στην ομάδα έχουν μπει τα 50.000 ευρώ, ενώ άλλα 50.000 δόθηκαν από τον κ. Βωβό με μορφή επιταγών στο ταξιδιωτικό γραφείο που εξυπηρετεί τις μετακινήσεις της , χωρίς να έχουν όμως μέχρι σήμερα εξοφληθεί από όσο γνωρίζουμε. Στο σύλλογο δεν έχει αποδοθεί επίσης ο ΦΠΑ του τιμολογίου, ύψους περίπου 65.000 ευρώ. Φυσικά δεν έχουν μπει ούτε τα υπόλοιπα χρήματα στα ταμεία της ομάδας για το τιμολόγιο που έκοψε. Ο νοών νοείτο....

Ποιος λέει λοιπόν ψέματα για τα Village; Οι εκπρόσωποι του Δήμου στη Διοίκηση της ομάδας που μετείχαν στη συνέντευξη Τύπου ή ο κ. Αλεξανδρής; . Αλήθεια πέμπτη: Ο Δήμος Αμαρουσίου έχει βρει χορηγίες για την ομάδα Είναι προσβλητικός ο χαρακτηρισμός «Παραμυθούπολη» που χρησιμοποιεί ο κ. Αλεξανδρής, για το Δήμο της πόλης που τού έδινε για τόσα χρόνια ψωμί. Όταν μάλιστα γνωρίζει πόσο έχει στηρίξει ο Δήμος την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Γνωρίζει καλά ο κ. Αλεξανδρής πως ο Δήμος όλα αυτά τα χρόνια έχει παραχωρήσει δωρεάν το Δημοτικό του Γήπεδο για να ικανοποιεί τις ανάγκες της επαγγελματικής ομάδας, όταν άλλες ΚΑΕ ξοδεύουν σε ετήσια βάση δεκάδες χιλιάδες ευρώ, πληρώνοντας ενοίκιο για το γήπεδο που χρησιμοποιούν. Γνωρίζει καλά ο κ. Αλεξανδρής ότι κάθε χρόνο ο Δήμος έδινε πάνω από 50.000 ευρώ για να αγοράζει ο Αθλητικός του Οργανισμός εισιτήρια αγώνων της ομάδας , τα οποία μοιράζονταν στους μαθητές της πόλης.

Γνωρίζει καλά ο κ. Αλεξανδρής ότι με ενέργειες του Δημάρχου βρέθηκαν επιχειρηματίες που έβαλαν τα λεφτά τους και μπόρεσε η ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια να εκδώσει εγγυητική , ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1. Και επίσης πρέπει να γνωρίζει ο κ. Αλεξανδρής πως στην «Παραμυθούπολη» του Αμαρουσίου ο Δήμος ήταν αυτός που εξασφάλισε την τριετούς διάρκειας χορηγία της ομάδας μπάσκετ από την CYTA, ύψους άνω των 100.000 ευρώ. Στην αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η ομάδα μπάσκετ του ΓΣΑ , θεωρούμε ότι συνεντεύξεις σαν του κ. Π. Αλεξανδρή, μόνον επιπλέον ζημιά προκαλούν.

Ζημιά όχι μόνον στην ομάδα , αλλά και στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ κ. Βωβό, ο οποίος δεν θα είναι κι αυτός ευχαριστημένος με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Κατάσταση που γίνεται ακόμη χειρότερη «από τις υπηρεσίες που επιχειρεί να του προσφέρει»μέσω συνεντεύξεων ένας μέχρι πρότινος καλοπληρωμένος υπάλληλος του, που σίγουρα δεν αγαπά περισσότερο την ομάδα, από ότι όσοι ασχολούνται σήμερα με αυτήν από θέση ευθύνης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ".

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ