ΜΑΡΟΥΣΙ

Αλεξανδρής: "Να δώσουμε το 110%"

Αλεξανδρής: "Να δώσουμε το 110%"
INTIME SPORTS

Το Μαρούσι θα επιχειρήσει να ανακτήσει το χαμένο του ρυθμό, λόγω της αναβολής του αγώνα με την ΑΕΚ και να αντεπεξέλθει στο ματς του Σαββάτου (17:00) με το Περιστέρι στον Άγιο Θωμά.

" Μπορεί να νιώθουμε πιο φρέσκοι, επειδή δεν παίξαμε μεσοβδόμαδα, από την άλλη όμως είχαμε έναν ρυθμό που ελπίζουμε ότι δεν χάθηκε".

"Το Περιστέρι είναι μια σοβαρή και σκληρή ομάδα με σημαντικές νίκες εκτός έδρας", είπε για την αναμέτρηση με τους "Πρίγκηπες" ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

" Ξέρουμε ότι αν θέλουμε να νικήσουμε θα πρέπει να παίξουμε με καθαρό μυαλό και να δώσουμε το 110% των δυνάμεων μας. Αυτό είναι ένα από τα παιχνίδια που μπορούν να μας ανοίξουν μεγαλύτερους βαθμολογικούς ορίζοντες".

ο Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς από την πλευρά του τόνισε: " Τα πιο δύσκολα ματς είναι αυτά που δίνουμε στην έδρα μας. Απόδειξη είναι ότι και τα τέσσερα που νικήσαμε κρίθηκαν στο ένα σουτ ή στην παράταση. Μέχρι τώρα το Περιστέρι έχει δείξει χαρακτήρα και το περιμένουμε με μεγάλο σεβασμό".

"Με βάση το ρόστερ του, θεωρώ ότι είναι "κλειδί" να μην του επιτρέψουμε να διεκδικήσει επιθετικά ριμπάουντ και να ανανεώσει επιθέσεις".

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ