ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Χωρίς Προύιτ ο Κολοσσός

Χωρίς Προύιτ ο Κολοσσός
INTIME SPORTS

Χωρίς τον Τσαντ Προύιτ θα παρουσιαστεί ο Κολοσσός Ρόδου στο ματς με την Κηφισιά. Κανονικά θα αγωνιστεί ο Άγγελος Τσάμης.

Χωρίς τον Τσαντ Προύιτ θα παρουσιαστεί ο Κολοσσός Ρόδου στην αναμέτρηση της όγδοης αγωνιστικής με την Κηφισιά.

Από εκεί και πέρα, ο Άγγελος Τσάμης θα πάρει κανονικά χρόνο συμμετοχής για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κολοσσού:

" ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Σε μία πολύ δύσκολη οικονομική περίοδο στην οποία οι συνάνθρωποι μας έχουν ανάγκη συμπαράστασης, στήριξης και αλληλεγγύης, η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός στον αγώνα του Σαββάτου (16:00) με την Α.Ε.Ν. Κηφισιάς συγκεντρώνει τρόφιμα στο «Βενετόκλειο» για το κοινωνικό παντοπωλείο της Ρόδου. Προτείνεται ξερά τροφή μακράς διαρκείας, όπως, γάλα, λάδι, ζάχαρη, τοματοχυμός, ρύζι και όσπρια. Τώρα είναι ανάγκη πιο πολύ από κάθε άλλη φορά, για τους συμπολίτες μας που έχουν πραγματικά μεγάλη ανάγκη. Έτσι καλό θα είναι ο φίλαθλος κόσμος και όσοι μπορούν να φέρουν τρόφιμα μαζί τους για να ενισχύσουν τη σπουδαία αυτή προσπάθεια και τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Ο σκοπός είναι ιερός και οι «θαλασσί» φυσικά και δεν αρνήθηκαν την πρόσκληση να βοηθήσουν τη μεγάλη αυτή προσπάθεια.

Επίσης, θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της καταστροφικής πλημμύρας στη Ρόδο.

ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Το Σάββατο από τις 14:00 θα είναι ανοιχτό το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από το «Βενετόκλειο». Οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα εισιτήρια της αναμέτρησης Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός- Α.Ε.Ν. Κηφισιάς, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ και η ομάδα μας απευθύνει κάλεσμα σε όλο τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο, στην προσπάθεια της να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της Basket League".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ