ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Χωρίς Καλαϊτζή με Ολυμπιακό

Χωρίς Καλαϊτζή με Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ούτε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα δώσει το παρών ο Γιώργος Καλαϊτζής ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας

Ο Κολοσσός συνεχίζει να προετοιμάζεται για τον αγώνα της 19ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ενώ θα δώσει την πρόβα τζενεράλε κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ σε ένα διεθνές φιλικό.

Το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Χάποελ έχει προγραμματιστεί στο «Βενετόκλειο», στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας της ομάδας.

Μοναδικός απών για τον Βασίλη Φραγκιά εξακολουθεί να είναι ο Γιώργος Καλαϊτζής, ο οποίος δε θα προλάβει τελικά τον αγώνα της Τετάρτης. Οι υπόλοιποι «θαλασσί» είναι ετοιμοπόλεμοι και θα παίξουν κανονικά το Σάββατο κόντρα στην ισραηλινή ομάδα (19:00).

Εξάλλου συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αύριο από τις 10:00-15:00 οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός (πλατεία Βρούχου, τηλ. 22410-22261).

Ανανέωση με την ΑΒΕΤΕ Κ. Κωσταρίδης

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρεία ΑΒΕΤΕ Κ. ΚΩΣΤΑΡΙΔΗΣ και ευχαριστεί προσωπικά τον τέως πρόεδρο της ομάδας μας κ. Κώστα Κωσταρίδη, ο οποίος κάθε χρόνο βρίσκεται δίπλα στο σύλλογο μας και στην προσπάθεια που κάνει. Η παρουσία του κ. Κωσταρίδη είναι πολύτιμη όλα αυτά τα χρόνια για την Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ