ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Τσάμης: "Δεν μας έχει χαριστεί τίποτα"

Τσάμης: "Δεν μας έχει χαριστεί τίποτα"
INTIME SPORTS

Ο Άγγελος Τσάμης ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ότι το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ήταν το χειρότερο του φετινού Κολοσσού, ενώ αναφέρθηκε και στον μεσημεριανό αγώνα με τον Άρη

Στον Κολοσσό αφήνουν πίσω τους την ήττα από τον Πανιώνιο στην πρεμιέρα του β΄γύρου του πρωταθλήματος και στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα με τον Άρη.

Μετά από απόφαση του ΕΣΑΚΕ η αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη θα ξεκινήσει στις 13:30 (Σάββατο 21 Ιανουαρίου), ώστε να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Βασίλης Φραγκιάς θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με τον Άρη, συμπεριλαμβανομένου και του Γιώργου Καλαϊτζή που επέστρεψε στις προπονήσεις των "θαλασσί".

Σε δηλώσεις του, ο Άγγελος Τσάμης αναφέρθηκε αρχικά στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και την ήττα του Κολοσσού: "Στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ο Πανιώνιος ήταν πολύ καλά διαβασμένος και η ήττα αυτή ήρθε φυσιολογικά. Πιστεύω ότι θα μας κάνει καλό, αρκεί να τη διαχειριστούμε κατάλληλα. Τίποτα δεν μας έχει χαριστεί μέχρι στιγμής. Ήταν ίσως ένα από τα χειρότερα παιχνίδια που έχουμε κάνει φέτος".

Όσον αφορά τη συνέχεια και τον αγώνα με τον Άρη που ακολουθεί στη Ρόδο το ερχόμενο Σάββατο, ο έμπειρος γκαρντ επισήμανε: "Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Η ώρα είναι περίεργη, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί για να πανηγυρίσουμε τη νίκη μπροστά στον κόσμο μας.

Ο Άρης έχει πολύ δυνατή περιφέρεια, προέρχεται από καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό και θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα. Από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε το Σάββατο. Καλούμε όλο τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας, όπως γίνεται σε όλα τα παιχνίδια".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ