ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Το πρώτο εισιτήριο διαρκείας

Το πρώτο εισιτήριο διαρκείας

Ο κύριος Φιληράτος Πάχος είναι από το 2007 ο πρώτος φίλαθλος του Κολοσσού Ρόδου που προμηθεύεται εισιτήριο διαρκείας της ομάδας.

Ο κύριος Φιληράτος Πάχος είναι από το 2007 ο πρώτος φίλαθλος του Κολοσσού Ρόδου, ο οποίος προμηθεύεται εισιτήριο διαρκείας του συλλόγου.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος:

" Η αγαπημένη του συνήθεια είναι να προμηθεύεται πρώτος την κάρτα διαρκείας και αποτελεί ενδεχομένως το «γούρι» της ομάδας μας… Το πρώτο εισιτήριο διαρκείας της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός διατέθηκε χθες από τα γραφεία της ομάδας μας στην πλατεία Βρούχου. Ποιος είναι ο κάτοχος του; Μα… φυσικά ο κ. Φιλήρατος Πάχος, ο οποίος από το 2007 και κάθε χρόνο είναι ο πρώτος φίλαθλος που προμηθεύεται την κάρτα διαρκείας, όντας φανατικός φίλος της ομάδας μας και φυσικά του μπάσκετ. Από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, ο κ. Πάχος δεν το σκέφτηκε και πολύ και επισκέφτηκε τα γραφεία της ομάδας μας, παίρνοντας την κάρτα διαρκείας για το νέο μεγάλο ταξίδι της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός στα γήπεδα της Α1.

Ο ίδιος μάλιστα αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους κάθε χρόνο σπεύδει πρώτος να προμηθευτεί το «μαγικό χαρτάκι». «Είμαι φίλαθλος του Κολοσσού και θέλω από την αγαπημένη μου ομάδα να είναι κάθε χρόνο δυνατή. Ο κόσμος οφείλει να στηρίξει την καλύτερη ομάδα στη Ρόδο και στα Δωδεκάνησα. Ο Κολοσσός είναι το στολίδι του δωδεκανησιακού αθλητισμού και θα πρέπει πάντα να τυγχάνει της καλύτερης μεταχείρισης. Θέλω κι εγώ να είμαι κομμάτι αυτής της προσπάθειας και γι’ αυτό κάθε χρόνο είμαι στο γήπεδο. Με τη σειρά μου ζητάω κι εγώ απ’ όλο τον κόσμο να πάρει διαρκείας και να βοηθήσουμε την ομάδα μας να φτάσει ψηλά".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ