ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Το φλουρί στον Κομποδιέτα

Το φλουρί στον Κομποδιέτα
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Κολοσσός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της την Πέμπτη το πρωί σε πολύ καλό και οικογενειακό κλίμα. Το φλουρί στον Δημήτρη Κομποδιέτα

Στο Βενετόκλειο έγινε την Πέμπτη το πρωί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας την παρουσία του προέδρου κ. Μιχάλη Κόκκινου και σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ Κολοσσός.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός έκοψε την πίτα της, με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Μιχάλη Κόκκινο να αναφέρει τα εξής:

"Με την ευκαιρία του ερχομού του 2012 είμαστε και πάλι όλοι μαζί. Στο ξεκίνημα της χρονιάς είχαμε πει ότι θα είμαστε μία μονιασμένη και αγαπημένη ομάδα, την οποία αγαπάει όλη η Ρόδος. Σας μεταφέρω τα συγχαρητήρια όχι μόνο του Δ.Σ. αλλά ολόκληρου του ροδιακού λαού για την πορεία σας.

Στην αρχή της χρονιάς είχα αναφέρει ότι θα ήταν καλό να βάζαμε μία απαγορευτική γραμμή κάτω από την 6η θέση. Εσείς με διαψεύσατε. Κανείς ίσως δεν μπορούσε να σκεφτεί ότι ο Κολοσσός μας θα ήταν τρίτος στην Α1.

Εσείς με το κουράγιο, την αγωνιστικότητα σας και την αγάπη σας για τον Κολοσσό κατορθώσατε να έχετε την ομάδα μας τόσο ψηλά στη βαθμολογία. Βέβαια έχουμε μπροστά μας ακόμη πολύ δρόμο και σας θέτω το ερώτημα. Μπορείτε να μας κρατήσετε στην τρίτη θέση και να μην μας κουνήσει κανείς από εκεί;

Όλοι στη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα είναι πραγματικά υπερήφανοι για τον Κολοσσό. Έχετε ταξιδέψει μακριά το όνομα της ομάδας μας. Εμείς θα φροντίσουμε ώστε να μεγαλώσουμε το γήπεδο και θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε μέσα στην πρώτη τετράδα. Αξίζετε και μπορείτε να πετύχετε πολλά πράγματα. Εύχομαι υγεία σε όλους και τις οικογένειες σας και ότι καλύτερο στην προσωπική ζωή του καθενός".

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φλουρί βρήκε ο Δημήτρης Κομποδιέτας, ο οποίος κέρδισε χρηματικό ποσό από τη διοίκηση της ομάδας μας. Η πρωτοχρονιάτικη πίτα ήταν προσφορά του ζαχαροπλαστείου Le Chocolat στα Καλαβάρδα της κ. Αντωνίας Τσιγκούρη.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ