ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Τέλος ο Ποπ από τον Κολοσσό

Τέλος ο Ποπ από τον Κολοσσό

Μέσα σε λίγες μέρες, ο Κολοσσός "τελείωσε" τον Χερμπ Ποπ ο οποίος φάνηκε ασυνεπής στην ημερομηνία άφιξης του. Νοκ άουτ ο Κουκουλάς με κάταγμα σκαφοειδούς

Ο Χερμπ Ποπ αναμενόταν στις 18 Ιανουαρίου στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Κολοσσού.

Τελικά δεν ήρθε ούτε στις 19 και την Δευτέρα (21/1) οι ιθύνοντες της ροδίτικης ομάδας αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη συνεργασία με τον ασυνεπή Αμερικανό.

"Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Herb Pope. Ο Αμερικανός αθλητής αποδείχθηκε ασυνεπής στην προγραμματισμένη ημερομηνία άφιξης του στη χώρα μας, παρά το γεγονός ότι του δόθηκε μία μέρα επιπλέον άδεια για να έρθει στην Ελλάδα", ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Κολοσσός.

Έτσι ο Κολοσσός έλυσε τη συνεργασία μαζί του και ο Βασίλης Φραγκιάς αναζητάει καλαθοσφαιριστή για την ενίσχυση μέσα στη ρακέτα.

Νοκ άουτ ο Κουκουλάς

Στο μεταξύ, η ατυχία εξακολουθεί να χτυπάει συνεχώς την πόρτα του Κολοσσού. Μετά τον Λαρόν Ντέντι και ο Μανώλης Κουκουλάς τέθηκε νοκ-άουτ από τις υποχρεώσεις της ομάδας, για έναν περίπου μήνα.

Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής υπέστη κάταγμα σκαφοειδούς και δεν θα αγωνιστεί στα επόμενα παιχνίδια της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός. Εξάλλου, η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι του Σαββάτου (17:00) με το Ρέθυμνο, ξεκινάει σήμερα το απόγευμα χωρίς τους Ντέντι και Κουκουλά.

Συνέντευξη Τύπου ο Φραγκιάς

Την προσεχή Τετάρτη στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου του Βασίλη Φραγκιά, ο οποίος θα μιλήσει για τη νέα του συνεργασία με την Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός αλλά και τα πλάνα του για το β’ γύρο του πρωταθλήματος. Η συνέντευξη Τύπου θα δοθεί στην αίθουσα συνεντεύξεων του «Βενετοκλείου».

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ