ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Ταλαιπωρία λόγω κακοκαιρίας και προπόνηση

Ταλαιπωρία λόγω κακοκαιρίας και προπόνηση
INTIME SPORTS

Η αποστολή του Κολοσσού έφτασε στη Ρόδο με μία ημέρα καθυστέρηση λόγω κακοκαιρίας, όμως ξεκίνησε κανονικά την προετοιμασία της για το σαββατιάτικο παιχνίδι με το Περιστέρι

Ο Κολοσσός κατά την επιστροφή του από τη Θεσσαλονίκη, ταλαιπωρήθηκε, καθώς ακυρώθηκε η πτήση του λόγω κακοκαιρίας και επέστρεψε στη βάση του το μεσημέρι της Δευτέρας.

Πάντως, οι "θαλασσί" ξεκίνησαν κανονικά την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση του Σαββάτου με το Περιστέρι.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Η ομάδα μας ξεκίνησε κανονικά πάντως από το απόγευμα της Δευτέρας την προετοιμασία της για το πολύ σημαντικό και καθοριστικό παιχνίδι του Σαββάτου (15:45) κόντρα στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.

Μετά από έξι συνεχόμενες ήττες, η νίκη με το Περιστέρι κρίνεται ως επιτακτική ανάγκη για την Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, στην προσπάθεια της να παραμείνει στην κατηγορία. Η ομάδα μας απευθύνει κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο κόσμο του νησιού να γεμίσει το προσεχές Σάββατο το «Βενετόκλειο» και να αποτελέσει τον έκτο παίκτη σ’ ένα από τα πλέον σημαντικά παιχνίδια των τελευταίων ετών.

Η αναμέτρηση με το Περιστέρι θυμίζει… «τελικό» και οι αθλητές της ομάδας μας χρειάζονται τη στήριξη όλων, έτσι ώστε να έρθει το θετικό αποτέλεσμα και η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός να κάνει το πιο σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην Α1. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και άπαντες έχουν αντιληφθεί τη σημασία του αγώνα με αντίπαλο το Περιστέρι".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ