ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Στο μυαλό του Κολοσσού ο Πανιώνιος

Στο μυαλό του Κολοσσού ο Πανιώνιος
INTIME SPORTS

Ο Κολοσσός αφήνει πίσω του την ήττα από τον Παναθηναϊκό και στρέφει την προσοχή του αποκλειστικά στον Πανιώνιο τον οποίο αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο

Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό (71-81), στον Κολοσσό ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να μη χάσουν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τους.

Το ερχόμενο Σάββατο, ο Κολοσσός θα φιλοξενηθεί από τον Πανιώνιο στο κλειστό της Νέας Σμύρνης για την πρώτη αγωνιστική του β' γύρου του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο οι "θαλασσί" θα προσπαθήσουν για να επανέλθουν στις επιτυχίες, απέναντι σ’ ένα ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο.

Το ευχάριστο για τον Βασίλη Φραγκιά είναι ότι υπολογίζει και πάλι στον Γιώργο Καλαϊτζή, ο οποίος από σήμερα θα μπει στους ρυθμούς των προπονήσεων και θα είναι κανονικά στην αποστολή της ομάδας μας για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο έμπειρος πόιντ-γκαρντ ταλαιπωρήθηκε αρκετά τον τελευταίο καιρό, αφού υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και έμεινε εκτός για τέσσερις αγώνες.

Η μίνι προετοιμασία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός για την αναμέτρηση του Σαββάτου θα ξεκινήσει σήμερα και θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Παρασκευής στο «Βενετόκλειο», ενώ το απόγευμα η αποστολή θα ταξιδέψει για την Αθήνα.

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ Κολοσσός εξέδωσε ανακοίνωση θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξη του: "Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον φίλαθλο κόσμο της Ρόδου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και δημιούργησε εκπληκτική ατμόσφαιρα στο «Βενετόκλειο», στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Για το λόγο αυτό η διοίκηση της ομάδας μας, το προπονητικό επιτελείο και οι καλαθοσφαιριστές ευχαριστούν θερμά όλο τον κόσμο για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, σε φίλαθλα πλαίσια".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ