ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Σε τριπλό ταμπλό

Σε τριπλό ταμπλό
INTIME SPORTS

Η κινητικότητα στο στρατόπεδο του Κολοσσού είναι έντονη και αφορά σε πολλά "ανοικτά" μέτωπα που δεν αποκλείεται σύντομα να κλείσουν. Χαρίσης, Σκοτ και κοινοτικός είναι από τα πρώτα ονόματα στη λίστα του Λυκογιάννη

Ο Κολοσσός ανεβάζει συνεχώς στροφές προκειμένου να κλείσει το ρόστερ του όσο σύντομα γίνεται. Η διοίκηση των "θαλασσί" σε συνεργασία με τον Άρη Λυκογιάννη προσπαθούν να ολοκληρώσουν τις επαφές που υπάρχουν προκειμένου να διαμορφωθεί ο νέος Κολοσσός.

Στη Ρόδο δεν κρύβουν ότι θα ήθελαν να διατηρήσουν στο δυναμικό τους τον Έρνεστ Σκοτ, ο οποίος την περσινή σεζόν στα 21 παιχνίδια που αγωνίστηκε είχε κατά μέσο όρο 8.71 πόντους, 5.10 ριμπάουντ και 1.14 ασίστ. Ο Αμερικανός δεν είναι καθόλου αρνητικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει, καθώς του αρέσει πολύ το νησί, ενώ και οικονομικά δεν χρειάζεται να κάνει κάποια μεγάλη θυσία.

Εκτός από τις παραμονές ο Κολοσσός κοιτάει και για... επιστροφές. Πιο συγκεκριμένα οι Ροδίτες θέλουν διακαώς να δουν και πάλι στο "Βενετόκλειο" έναν παλιό γνώριμο. Ο Κώστας Χαρίσης δεν θα συνεχίσει στον Άρη και οι "θαλασσί" κάνουν προσπάθεια έπειτα από 3 σεζόν στον Άρη να τον επαναφέρουν στις τάξεις τους. Ο 36χρονος σέντερ είχε αγωνιστεί επί μία τετραετία (2008-2012) στη Ρόδο και οι δύο πλευρές έχουν καλές αναμνήσεις από εκείνη τη συνεργασία. Η... μεγάλη επιστροφή είναι κοντά και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να ολοκληρωθεί.

Από εκεί και πέρα στον Κολοσσό είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με γκαρντ που προέρχεται από χώρα της Σκανδιναβίας και αυτή τη στιγμή έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ