loading...
 

Πάνοπλος στην Καβάλα ο Κολοσσός

Ο Κολοσσός θα αναχωρήσει το μεσημέρι του Σαββάτου με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, καθώς την Κυριακή το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει στην Καβάλα την τοπική ομάδα

Πάνοπλος στην Καβάλα ο Κολοσσός

Για την 20η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ ο Κολοσσός θα αγωνιστεί με αντίπαλο την Καβάλα στην ακριτική πόλη με στόχο να συνεχίσει την καλή του πορεία στο πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία του Κολοσσού για το παιχνίδι της Κυριακής στην Καβάλα, ολοκληρώνεται το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη.

 

Τελικός προορισμός θα είναι η Καβάλα, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη με στόχο να πετύχει ένα ακόμα "διπλό" φέτος.

Το ευχάριστο για τον Βασίλη Φραγκιά είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενόψει του δύσκολου αγώνα στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας. Μετά από και καιρό στην αποστολή της ομάδας θα συμπεριληφθεί ο Γιώργος Καλαϊτζής, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και θα δώσει το «παρών» στην Καβάλα.

Στην αποστολή της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα βρίσκονται οι: Λιακόπουλος, Χάτεν, Καλαϊτζής, Πάνος, Γεωργαλλής, Ασημακόπουλος, Μπόικιν, Χαρίσης, Τσάμης, Χόπσον, Κομποδιέτας και Αυγενικός.

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ | ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Θεός... Άρης

Ο Άρης Γρηγοριάδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ ύπτιο με 53.86 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν.

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ | ΑΠΟΣΤΟΛΗ

"Πέταξε" για την Αυστρία η Εθνική

Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας αναχώρησε για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει του EURO 2012. Videos

 

BASKET LEAGUE OΠΑΠ | MΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Ιπποτικό... χειροκρότημα

Ο Πανιώνιος ήταν ο νικητής του 5ου μικρού τελικού (73-63) κι αυτός που κατέκτησε την 3η θέση, εν μέσω εορταστικής ατμόσφαιρας. Καταχειροκροτήθηκαν νικητές και γηπεδούχοι στο "νησί των Ιπποτών".

ΤΣΕΛΣΙ | ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

Παρελθόν ο Ντρογκμπά

Η Τσέλσι ανακοίνωσε επίσημα πως ο Ντιντιέ Ντρογκμπά θα αποχωρήσει από τον σύλλογο τον Ιούνιο, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του. "Θέλω νέα πρόκληση", δήλωσε

ΚΟΣΜΟΣ | ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ο Κοστάνσο σταμάτησε το ποδόσφαιρο!

Σε ηλικία μόλις 31 ετών ο Φράνκο Κοστάνσο αποφάσισε να "κρεμάσει" τα γάντια του όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αργεντινή.

ΒΕΛΓΙΟ | ΔΗΛΩΣΕΙΣ

"Τώρα παίζω στον Ολυμπιακό, αύριο ίσως όχι"

Ο Κέβιν Μιραλάς μίλησε από την Αυστρία που βρίσκεται με την Εθνική ομάδα του Βελγίου και τόνισε πως κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά που θα αγωνίζεται στο μέλλον.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή