ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Πάνοπλος στην Καβάλα ο Κολοσσός

Πάνοπλος στην Καβάλα ο Κολοσσός
INTIME SPORTS

Ο Κολοσσός θα αναχωρήσει το μεσημέρι του Σαββάτου με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, καθώς την Κυριακή το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει στην Καβάλα την τοπική ομάδα

Για την 20η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ ο Κολοσσός θα αγωνιστεί με αντίπαλο την Καβάλα στην ακριτική πόλη με στόχο να συνεχίσει την καλή του πορεία στο πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία του Κολοσσού για το παιχνίδι της Κυριακής στην Καβάλα, ολοκληρώνεται το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη.

Τελικός προορισμός θα είναι η Καβάλα, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη με στόχο να πετύχει ένα ακόμα "διπλό" φέτος.

Το ευχάριστο για τον Βασίλη Φραγκιά είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενόψει του δύσκολου αγώνα στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας. Μετά από και καιρό στην αποστολή της ομάδας θα συμπεριληφθεί ο Γιώργος Καλαϊτζής, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και θα δώσει το «παρών» στην Καβάλα.

Στην αποστολή της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα βρίσκονται οι: Λιακόπουλος, Χάτεν, Καλαϊτζής, Πάνος, Γεωργαλλής, Ασημακόπουλος, Μπόικιν, Χαρίσης, Τσάμης, Χόπσον, Κομποδιέτας και Αυγενικός.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ