ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Λυκογιάννης: "Οι παίκτες μου είναι απίστευτοι"

Λυκογιάννης: "Οι παίκτες μου είναι απίστευτοι"
INTIME SPORTS

Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε για την καλή εικόνα του Κολοσσού, επισημαίνοντας τα στοιχεία που επιτρέπουν στους Ρόδιους να περιμένουν ακόμα καλύτερες ημέρες.

Λίγα λεπτά μετά το 70-56 του Κολοσσού επί του Πανιωνίου , ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε στα κανάλια της NOVA για το πώς οι παίκτες του έχουν καταφέρει να βρίσκονται μέσα στην οκτάδα της ΣΚΡΑΤΣ Basket League.

" Υπάρχουν δύο πολύ βασικά στοιχεία. Το ένα είναι ότι έχουμε παίκτες που είναι καλοί, στη συλλογή πληροφοριών, αλλά και στο να τις κρατάνε. Ξέρουν ποιος πάει δεξιά, ποιος αριστερά, ποιος σουτάρει. Είναι απίστευτοι. Δεύτερον, είναι η χημεία μας, εντός και εκτός παρκέ και αυτά αντικατοπτρίζονται την εικόνα που βλέπουμε όλοι".

Σε ό,τι αφορά το ματς, εξήγησε πως " παίξαμε πολύ καλά, απέναντι σε ομάδα με βαριά φανέλα και τεράστια ιστορία. Έχουμε πολύ σεβασμό για τον Πανιώνιο και αυτός ήταν ο λόγος που είχαμε την αυτοσυγκέντρωση που είχαμε".

Επί της βελτίωσης των παικτών του, είπε ότι " όσο καλύτερα παίζεις, όσο καλύτερες προπονήσεις κάνεις και όσο βρίσκεις νέα κίνητρα για εσένα και τους παίκτες του, έρχεται η εξέλιξη. Και το ψυχολογικό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό. Κάναμε κάποιες νίκες και πια αισθανόμαστε καλά".

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής υποστήριξε: " Συγχαρητήρια τόσο στον κόουτς, όσο και στην ομάδα του Κολοσσού, καθώς σήμερα έπαιξε καλά και έφτασε στη νίκη δίκαια και καθαρά. Όμως, δεν περίμενα τη σημερινή μας παρουσία, λόγω της καλής προετοιμασίας που είχαμε κάνει όλη την εβδομάδα. Είμαι προβληματισμένος από τη σημερινή εμφάνιση, λόγω της καλής δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις, αλλά και την αισιοδοξία που υπάρχει στην ομάδα. Το κακό σήμερα ήταν πως δεν είχαμε σε κακή μέρα έναν παίκτη, αλλά όλη η ομάδα δεν ήταν καλά. Μπορεί να υπήρχε η πίεση για το αποτέλεσμα, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Χρόνος και παιχνίδια υπάρχουν για να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο και να πετύχουμε το στόχο μας. Έχουμε μία καλή ομάδα και τα παιδιά είναι δεμένα σαν οικογένεια. Καλή συνέχεια στον κόουτς Λυκογιάννη και στον Κολοσσό. Σήμερα η ομάδα του έπαιξε πολύ καλά παρά τη μεγάλη απώλεια που είχε, αλλά με εξέπληξε η αγωνιστικότητα όλων των παικτών της".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ