ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Λυκογιάννης: "Ήμασταν συνεπείς στην άμυνα"

Λυκογιάννης: "Ήμασταν συνεπείς στην άμυνα"
INTIME SPORTS

Στην πολύ καλή αντίδραση των παικτών του στο αμυντικό κομμάτι στάθηκε ο Άρης Λυκογιάννης μετά το τέλος της αναμέτρησης των Τρικάλων με τον Κολοσσό Ρόδου. Στον εκνευρισμό που προκάλεσαν τα διαδοχικά τρίποντα στους παίκτες του, στάθηκε ο Κώστας Φλεβαράκης.

Μία ακόμα νίκη πρόσθεσε στη συλλογή του ο Κολοσσός Ρόδου. Οι Ροδίτες επικράτησαν και των Τρικάλων με 87-94 . Ο Άρης Λυκογιάννης ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, κάτι το οποίο τόνισε και στη συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής των "θαλασσί" δήλωσε: "Ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε προετοιμαστεί να παίξουμε κόντρα σε μία ομάδα που μετά τις αλλαγές βρήκε καλύτερη χημεία. Και δεύτερον κόντρα σε μία ομάδα που κατά μέσο όρο στην έδρα της πετυχαίνει 82 πόντους και παίζει στο ανοικτό γήπεδο. Για μεγάλο χρονικό διάστημα ήμασταν συνεπείς στο κομμάτι αυτό, εκτός από τα τελευταία επτά-οκτώ λεπτά που μπήκαν ασύλληπτα σουτ στο ανοικτό γήπεδο. Γενικά στην άμυνα ήμασταν σε καλή μέρα, ενώ στην επίθεση σε εξαιρετική μέρα γιατί διαβάζαμε ό,τι μας έδινε η άμυνα των Τρικάλων. Συνεχίζουμε αυτό που κάνουμε. Απομένουν τέσσερα παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Καλή συνέχεια στα Τρίκαλα και στον κόουτς, στα εναπομείναντα παιχνίδια".

Ο Άγγελος Τσάμης πρόσθεσε: "Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Όσον αφορά στην επίτευξη του στόχου που ήταν η παραμονή έχει τελειώσει, γιατί πλέον είμαστε πιο κοντά στα playoffs. Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και από τις δύο πλευρές. Φυσικά δεν μιλήσανε οι άμυνες. Σε κάποια σημεία ήμασταν πιο τυχεροί και πιο καλοί στην άμυνα και έτσι ήρθε η νίκη. Είναι ωραίο συναίσθημα να παίζεις στα Τρίκαλα και σε μία καλή έδρα. Ο κόσμος πιστεύω πως το ευχαριστήθηκε το παιχνίδι. Προσωπικά είμαι χαρούμενος γιατί ύστερα από δύο μήνες γύρισα υγιής. Καλή συνέχεια στα Τρίκαλα και εύχομαι να παραμείνουν στην Α1. Είχαμε πολλά σουτ ελεύθερα και το τρίποντο φέτος είναι στο παιχνίδι μας. Ένα τέτοιο παιχνίδι κάναμε και στη Δράμα. Προσπαθούσαμε να πάρουμε ό,τι μας έδινε η άμυνα, αλλά ευτυχώς για εμάς βάλαμε πολλά τρίποντα. Είμαι έξι χρόνια στον Κολοσσό και πραγματικά είναι από τις καλύτερες ομάδες που έχω παίξει η φετινή. Η διοίκηση πιστεύω να κρατήσει τον προπονητή και τους περισσότερους παίκτες και την επόμενη σεζόν".

O Κώστας Φλεβαράκης δήλωσε: "Ήταν ένα παιχνίδι, το οποίο μάλλον για τον κόσμο ήταν καλό και για την ομάδα που νίκησε. Όταν μία ομάδα έχει 16/25 τρίποντα εκτός έδρας είναι ένα ποσοστό που μπορεί να είναι ρεκόρ και πιστεύω πως δύσκολα θα είχαν τα ίδια ποσοστά κάποια παιδιά ακόμα και αύριο. Παρ όλα αυτά, αυτό δίνει μεγάλη αξία στη νίκη τους. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Αυτό προκάλεσε εκνευρισμό στην ομάδα μας. Το σκορ πήγε ψηλά και ο Κολοσσός είναι ομάδα playoffs. Είχα πει στον πρώτο γύρο πως η χημεία που έχει είναι πολύ καλή. Δικαιολογημένα και άξια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Καλή συνέχεια στον Κολοσσό και στον Άρη. Έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Πολλά μπορείς να πεις για το ματς. Αλλά αν δέχεσαι από τα επτά και τα οκτώ μέτρα τρίποντα είναι σπάνιο φαινόμενο. Μπορεί να έχουμε παράπονα από την άμυνα, αλλά συγχαρητήρια στον αντίπαλο".

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς: "Τι να πεις κανείς σήμερα για το παιχνίδι. Παίξαμε μαλθακά σε όλο το παιχνίδι και ειδικά στην άμυνα. Προσπαθήσαμε να σταματήσουμε τα τρίποντά τους, αλλά είχαν ένα ποσοστό ευστοχίας μεγάλο. Παίξαμε απέναντι σε μία καλή και έξυπνη ομάδα. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό και σίγουρα αυτή η ομάδα αξίζει να παίξει στα playoffs. Ευχαριστώ πολύ τον υπέροχο κόσμο για την υποστήριξή του τόσο σήμερα όσο και κατά τη διάρκεια της σεζόν και θα ήθελα να ζητήσω τη στήριξή του και στα επόμενα δύο παιχνίδια που απομένουν στην έδρα μας".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ