ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κουταλιανός: "Έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα"

Κουταλιανός: "Έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα"

Ο άμεσος συνεργάτης του Μηνά Γκέκου, Μιχάλης Κουταλιανός, μίλησε για το πρωτάθλημα και τις δύσκολες αναμετρήσεις που ακολουθούν, αρχής γενομένης από τον ΠΑΟΚ

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Κολοσσού, έκανε ο Μιχάλης Κουταλιανός ο οποίος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Basket League OΠΑΠ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, έκανε ειδική αναφορά και στην ήττα του Κολοσσού από τον Απόλλωνα Π. μέσα στο Βενετόκλειο.

"Η ομάδα μας προετοιμάζεται για το επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι της Δευτέρας με αντίπαλο τον Π.Α.Ο.Κ. Την περασμένη αγωνιστική είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας και πρέπει να δούμε τι έφταιξε ώστε να το διορθώσουμε και να κρατήσουμε μόνο τα καλά στοιχεία", σχολίασε ο άμεσος συνεργάτης του Γκέκου στον πάγκο του Κολοσσού, Μιχάλης Κουταλιανός και συνέχισε:

"Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και για μας ακολουθεί ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα με δύο εκτός έδρας παιχνίδια κόντρα σε Π.Α.Ο.Κ. και Ίκαρο Καλλιθέας, ενώ ενδιάμεσα θα υποδεχθούμε στη Ρόδο τον Ολυμπιακό. Πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και φυσικά καλές εμφανίσεις, για να ελπίζουμε σε κάτι θετικό".

Για το παιχνίδι με τον «δικέφαλο» του βορρά, ο Μιχάλης Κουταλιανός υποστήριξε: "Είναι μία ομάδα που έχει έναν πολύ καλό προπονητή και ένα κράμα έμπειρων και νεαρών αθλητών.

Ο Π.Α.Ο.Κ. έχει αρχές στο παιχνίδι του, κι αυτό τον καθιστά πολύ καλή ομάδα. Έχει σημείο αναφοράς στην επίθεση και την άμυνα τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, ωστόσο εμείς θα πρέπει να χτυπήσουμε στα αδύνατα σημεία του και φυσικά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα".

Στα χακί ο Ματσαμάς

Χωρίς το Σάββα Ματσαμά συνεχίζεται η προετοιμασία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός για το παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ. Ο Ροδίτης αθλητής παρουσιάστηκε στο κέντρο νεοσύλλεκτων της Θήβας για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία και τις προσεχείς ημέρες θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας. Οι υπόλοιποι είναι "ετοιμοπόλεμοι" και συνεχίζουν την προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Π.Α.Ο.Κ.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ